Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 7 dec 2018

Maak kennis met de OnePlus 6T McLaren Edition Speed Orange (inclusief nieuwe specs!)

Maak kennis met de OnePlus 6T McLaren Edition Speed Orange. Ja, dat is de complete naam van de exclusieve variant die OnePlus op 11 december gaat onthullen. De samenwerking met het Britse automerk werd vorige maand al aangekondigd.

OnePlus 6T McLaren Edition Speed Orange

Het was al te verwachten dat OnePlus met een nieuwe variant van de OnePlus 6T zou komen, maar het exacte design bleef lang een geheim. Waar je normaal tegen deze tijd wel wat gelekte foto’s had gezien, bleef het nu stil. Het enkele gerucht van de afgelopen weken wees op 10GB aan werkgeheugen.

Een toffe upgrade, maar wat verandert er aan de buitenkant? Op die vraag kunnen we nu ook een antwoord geven. De OnePlus 6T McLaren Edition Speed Orange is namelijk in vol ornaat gelekt. OnePlus en McLaren hebben duidelijk uitgepakt.

OnePlus 6T McLaren Edition Speed Orange OnePlus 6T McLaren Edition Speed Orange

Onder het paneel aan de achterkant zit nu een carbon fiber-print, gecombineerd met een oranje tint. Het resultaat is een exclusief ogend design, afgemaakt door het McLaren logo. De gelekte marketingafbeeldingen ogen zo officieel en echt, dat het bijna wel om de real deal moet gaan.

De kans dat dit nepbeelden zijn, is dan ook nihil. De marketingposters onthullen overigens ook een onverwachte verandering onder de motorkap. De OnePlus 6T McLaren Edition Speed Orange maakt gebruik van Warp Charge 30, gebaseerd op OPPO’s VOOC-tech. De poster belooft genoeg power voor een dag in 20 minuten.

OnePlus 6T McLaren Edition Speed Orange

Maar goed, op naar 11 december dus. Dan gaan we het officiële prijskaartje van dit exclusieve model te horen krijgen. Al met al lijkt deze variant meer in huis te hebben dan wat we normaliter gewend zijn van dergelijke samenwerkingen. Lees in de tussentijd onze review van de OnePlus 6T.

Twitter

Reageer op artikel:
Maak kennis met de OnePlus 6T McLaren Edition Speed Orange (inclusief nieuwe specs!)
Sluiten