Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 2 okt 2018

Dit zijn de OnePlus 6T Midnight Black en Mirror Black

Een paar weken geleden kregen we voor het eerst de OnePlus 6T te zien. Althans, de helft. Van de achterkant. Daardoor ontdekten we dat er geen driedubbele camera op het toestel zit. Maak je echter geen zorgen: de OnePlus 6T wordt een flinke upgrade.

OnePlus 6T Midnight Black en Mirror Black

Dat weten we nu zeker, want de officiële productafbeeldingen van de Midnight Black OnePlus 6T zijn gelekt. De afbeeldingen zijn gedeeld door de doorgaans betrouwbare leaker Roland Quandt. Daarnaast heeft hij ook afbeeldingen geplaatst van de Mirror Black-variant.

We kunnen de onaangekondigde smartphone dus in vol ornaat bewonderen. Inclusief nog dunnere schermranden, zowel aan de boven- als onderkant. Aan de bovenkant is de notch flink geslonken, tot een kleinere druppel.

OnePlus 6T

De kin is ook een stuk dunner. Aan de achterkant is de vingerafdrukscanner verdwenen, met een goede reden: de sensor zit nu onder het scherm, aan de voorkant. Daarmee troeft OnePlus zijn concurrent Samsung af. De Galaxy S10 komt met een vergelijkbare feature in februari.

Al met al lijkt het er sterk op dat de fabrikant een nieuwe flagship-killer in handen heeft. Althans, qua features. OnePlus is allang niet meer de goedkope toppartij van een paar jaar geleden. Nu vult Xiaomi die schoenen met de Pocophone F1.

⚡️Check dit ook: Huawei Mate 20 Lite review: doet zijn naam eer aan

Specificaties

Maar goed, terug naar de OnePlus 6T. Het strakke toestel heeft een 6.28-inch scherm, met een 3700 mAh batterij onder de motorkap. 8GB aan werkgeheugen en de Snapdragon 845 maken het krachtige specspakket af. Helaas is er ook slecht nieuws: we moeten afscheid nemen van de headphone jack.

Op 17 oktober wordt de nieuwe smartphone officieel aangekondigd, dus dan horen we ook hoeveel de OnePlus 6T gaat kosten. Check in de tussentijd ook deze smartphone die je nu bij de Aldi kunt kopen.

 

WinFuture

Reageer op artikel:
Dit zijn de OnePlus 6T Midnight Black en Mirror Black
Sluiten