Bingo: officiële accessoires OnePlus 6T gelekt

Aanvankelijk leek het er op dat de OnePlus 6T op 17 oktober onthuld zou gaan worden. Morgen dus. Helaas bleek dat uiteindelijk niet te kloppen: de smartphone wordt op 30 oktober onthuld. In de tussentijd worden we zoetgehouden met een berg aan leaks.

Officiële OnePlus 6T accessoires gelekt

Voor we daar echter naar gaan kijken, is het goed om te weten dat jij een gratis OnePlus kunt winnen. Niet één, maar voor de rest van je leven! (Of voor zolang OnePlus blijft bestaan…) In dit artikel kom je erachter hoe.

We hebben al een goed beeld van hoe de OnePlus 6T eruit gaat zien. Het wordt qua design een flinke upgrade ten opzichte van zijn voorganger. Zo is de notch geslonken tot een subtiele druppel, met enkel een selfiecamera erin. De speaker grill zit verstopt in de bovenrand.

Aan de onderkant is de kin ook een stuk dunner geworden. In het scherm zit dit keer de vingerafdrukscanner verwerkt. Het gaat om de optische variant van de technologie.

OnePlus 6T

Dat heeft direct effect op het design van de achterkant. Die komt nagenoeg overeen met die van de OnePlus 6, met als grootste verschil dat de vingerafdrukscanner daar dus verdwenen is.

Dat wordt nu nog eens bevestigd door een berg aan cases en hoesjes die zijn gelekt. Het gaat om accessoires die specifiek voor de OnePlus 6T zijn ontwikkeld. Het gaat overigens om officiële hoesjes van OnePlus zelf, geen derde partij.

We zien klassiekers zoals de Carbon Bumper Case en de Ebony Wood Case. Ook maakt de Sandstone-optie een comeback. Naast de cases heeft OnePlus ook een aantal accessoires klaar staan die het gebrek aan een headphone jack compenseren.

Denk aan een tussenstukje waarmee je alsnog 3.5mm oordopjes kunt aansluiten, maar ook USB Type-C Bullets maken hun opwachting. Die dongle krijg je overigens gewoon bij het toestel, dus dat is goed nieuws.

De smartphone is overigens vanaf 6 november pas te koop. Op 30 november vindt dus de onthulling plaats. Check in de tussentijd hier ook de Huawei Mate 20 Pro.

MySmartPrice

Reageer op artikel:
Bingo: officiële accessoires OnePlus 6T gelekt
Sluiten