Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 29 okt 2018

OnePlus 6T onthulling livestream: zo volg je de lancering live

Fans van OnePlus hebben geluk. De OnePlus 6T zou eerst op 30 oktober worden onthuld, tot Apple er een stokje voor stak. Althans, indirect. De techgigant kondigde opeens een Mac-event aan voor komende dinsdag. Daardoor besloot OnePlus zijn lancering met één dag te vervroegen, en jij kunt het live volgen!

OnePlus 6T livestream

De lancering begint om 16:00 Nederlandse tijd. De Chinese fabrikant zal zijn nieuwe toestel tonen op een podium in Pier 36, in New York. Dit jaar is het T-model allesbehalve een subtiele upgrade. Onder de motorkap verandert er sowieso het een en ander, maar vooral de buitenkant krijgt een flinke facelift.

Dankzij de bergen aan leaks weten we al dat de notch een stuk kleiner wordt. Het resultaat is een subtiele druppel die heel organisch voortkomt uit de lijnen van het design. Ook is de kin een stuk dunner geworden.

De grootste verandering is de vingerafdrukscanner. Die zit niet meer achterop, maar in het scherm verwerkt. Met die optische implementatie is OnePlus Samsung mooi te snel af. De Galaxy S10 komt naar verluidt met dezelfde innovatie, maar pas in februari.

Daardoor stijgt het prijskaartje ook een beetje, naar verluidt. Dat zijn echter allemaal geruchten, die het bedrijf vandaag om 16:00 gaat bevestigen (of de wereld uithelpen). Je kunt de complete onthulling tegen die tijd compleet volgen via de onderstaande livestream:

Reageer op artikel:
OnePlus 6T onthulling livestream: zo volg je de lancering live
Sluiten