Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 26 sep 2018

Gelekte uitnodiging bevestigt onthullingsdatum OnePlus 6T

De OnePlus 6T is al lang geen groot geheim meer. Niet alleen zijn er al foto’s van het toestel gelet, maar OnePlus heeft zelf ook al details bevestigd. Met alle gevolgen van dien, zoals deze poll-blunder.

OnePlus 6T uitnodiging voor onthullen

Of je nou fan bent van die beslissing of niet, de onthulling van de OnePlus 6T komt steeds dichterbij. Althans, dat vermoeden hadden we dankzij de geruchtenmolen. Nu kunnen we dat al een stuk concreter maken dankzij een gelekte uitnodiging voor de Indiase markt.

De uitnodiging verscheen gisteren op Weibo, een Chinees sociaal netwerk. Daar duiken vaak accurate leaks op, maar blijf dit soort nieuws met een korrel zout nemen. De bron is vaak niet te achterhalen of volledig anoniem.

OnePlus 6T uitnodiging

In dit geval oogt de uitnodiging echter legitiem. Op het papiertje staat de datum van de onthulling van de OnePlus 6T: 17 oktober. Dat betekent dat we over enkele weken al kennis gaan maken met het toestel. De foto’s in dit artikel zijn eerder deze week gelekt, dus het design zal geen verrassing meer zijn.

De specificaties zijn ook al uitgebreid gelekt. De OnePlus 6T heeft naar verwachting een 6.41-inch Super AMOLED scherm. Onder de motorkap vind je de Snapdragon 845, in combinatie met maar liefst 8GB aan werkgeheugen en 128GB aan opslaggeheugen.

Aan de achterkant zit een dubbele camera, niet driedubbel dus. Het gaat om een 12MP sensor en een secundaire 20MP met een 3D Stereo-sensor. Aan de voorkant vind je een 25MP selfie-camera. Op naar 17 oktober!

 

Weibo

Reageer op artikel:
Gelekte uitnodiging bevestigt onthullingsdatum OnePlus 6T
Sluiten