Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 5 nov 2018

Maak kennis met de OnePlus 6T Purple Thunder

OnePlus heeft al een opvallende strategie als het om zijn flagships gaat. Het bedrijf brengt twee keer per jaar een nieuw model uit, waar vaak maar een paar maanden tussen zitten. Zo maakten we afgelopen weken kennis met de OnePlus 6T, de opvolger van de OnePlus 6.

OnePlus 6T Purple Thunder

Daar blijft het echter niet bij. De fabrikant brengt ook geregeld nieuwe kleurvarianten van zijn toestellen uit, of speciale uitvoeringen. Van Star Wars tot een kledingontwerper: we hebben de afgelopen jaren een hoop exclusieve uitvoeringen voorbij zien komen.

De OnePlus 6T is vooralsnog enkel in twee ‘kleuren’ beschikbaar: Mirror Black en Midnight Black. Het lijkt er nu echter sterk op dat we niet lang meer hoeven te wachten op een derde model. Een vrij onbekende blog heeft namelijk promotiemateriaal van een Thunder Purple-model gelekt. Paars dus.

OnePlus 6T Purple Thunder OnePlus 6T Purple Thunder

Het materiaal oogt zo officieel dat het bijna niet om neppe informatie kan gaan. Bovendien dook dit derde model al eerder op in gelekte informatie. Het kleurverloop doet denken aan de modellen die Huawei de afgelopen jaren uitbracht, met een gradient.

Afhankelijk van het licht gaat het toestel van donkerder paars richting lichter lavender. Het geeft high-end toestellen een premium look, zonder dat het in dit geval te vrouwelijk wordt. Het is maar de vraag wanneer deze nieuwe uitvoering uitkomt.

OnePlus 6T Purple Thunder OnePlus 6T Purple Thunder

Het feit dat er echter al zulk persmateriaal rondzwerft online, wijst erop dat het niet lang meer zal duren. Maar hoe exclusief wordt deze nieuwe uitvoering? Check in de tussentijd onze review van de OnePlus 6T.

Reageer op artikel:
Maak kennis met de OnePlus 6T Purple Thunder
Sluiten