Mark Hofman
Mark Hofman Tech 9 okt 2018
Leestijd: 2 minuten

OnePlus maakt releasedatum OnePlus 6T bekend

Ondanks het feit dat het OnePlus event pas op 30 oktober gehouden wordt, bevestigd de producent wel al dat de nieuwe 6T op 6 november verschijnt. Details over de specificaties en de prijs zijn schaars, maar wel weten we dat hij voorzien is van een ingebouwde fingerprint scanner. Daarnaast is het toestel de eerste in de gehele OnePlus line-up zonder headphone jack.

OnePlus 6T vanaf november beschikbaar

In de afgelopen drie jaar hanteerde OnePlus bijna hetzelfde schema voor de release van haar toestellen. In het eerste half jaar zien we de “volledige” nieuwe toestellen. In 2016 de OnePlus 3, 2017 de OnePlus 5 en in 2018 de OnePlus 6. Vervolgens zien we in het tweede deel van het jaar een “T” versie verschijnen van het toestel. Kleine aanpassingen die het toestel voorziet van iets andere spec en net iets meer opties. De ene keer, zoals bij de 3 en 3T is het toestel voorzien van betere specs. De andere keer, zoals bij de 5 en 5T, is het scherm wat groter en zitten er functies als Face unlock bij.

Ook dit jaar komt het toestel weer met een “kleine” update ten opzichte van hun eerdere release van het jaar. We weten inmiddels dat het scherm bij de 6T groter is geworden dan dat het was bij de 6. We gaan er dus stiekem vanuit dat we te maken hebben met een 5/5T achtige update dit jaar. Maar aangezien de specificaties van het toestel nog niet naar buiten zijn gebracht, hebben we geen idee of dit ook echt zo is.

OnePlus 6T

Vingerafdrukscanner en duurder

Wel heeft OnePlus onlangs een teaser trailer voor het toestel naar buiten gebracht. Hierin werden de geruchten rondom een ingebouwde vingerafdrukscanner bevestigd. Ook zijn we te weten gekomen dat het nieuwe toestel niet voorzien zal zijn van een 3.5mm headphone jack. Hiermee is dit het eerste OnePlus toestel wat niet voorzien is van de aansluiting.

Meer informatie over de specificaties en de prijs van de 6T krijgen we op 30 oktober. Echter hebben we wel al geleerd dat het toestel duurder wordt dan we van het bedrijf gewend zijn. Dit heeft voornamelijk te maken met de ingebouwde fingerprint scanner.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
OnePlus maakt releasedatum OnePlus 6T bekend
Sluiten