Ilona Braam
Ilona Braam Gadgets 9 sep 2018

Grote kans dat dit de OnePlus 6T wordt inclusief driedubbele camera

In oktober zou het zover moeten zijn en zou de OnePlus 6T eindelijk officieel gelanceerd moeten worden. Totdat het zover is duiken er om de zoveel tijd weer leaks op en onlangs mochten we zelfs alvast kennismaken met de box van het toestel. Deze had aan de binnenkant een schets van de 6T en het lijkt erop dat de smartphone inderdaad zoals verwacht veel over gaat nemen van de Oppo R17. Afgaande van alles wat we tot nu toe over de smartphone weten heeft PhoneArena een paar mooie renders gemaakt van hoe de OnePlus 6T er waarschijnlijk uit gaat zien. We kunnen niet anders zeggen dan dat ze waarschijnlijk gelijk hebben.

Kleine druppel notch

Zowel de Oppo R17 als de schets in de box komen aan de voorkant met een kleine notch in de vorm van een druppeltje. De notch is een stuk kleiner dan die van de OnePlus 6 en huist een enkele camera sensor. Het oorstukje wordt namelijk boven de camera verwerkt in de rand van het toestel. Aan de onderkant zien we wel dat  het scherm niet helemaal doorloopt, zoals aan de bovenkant. Daar vinden we een kleine “kin”, vergelijkbaar met die van de OnePlus 6.

OnePlus 6T render PhoneArena

OnePlus 6T met driedubbele camera

Hoewel dit nog niet door officiële kanalen is bevestigd, is de kans wel aanwezig dat de OnePlus 6T gelanceerd wordt met een driedubbele camera. PhoneArena lijkt daar in ieder geval ook zin in te hebben en heeft gezorgd voor een bijbehorende render. Hoewel OnePlus vaak het design overneemt van een Oppo toestel, geeft OnePlus de smartphones vaak toch nog een boost vergeleken met het toestel waar ze op gebaseerd zijn.

Zo zagen we dat de OnePlus 5T zijn design kreeg van de Oppo R11s, maar een behoorlijke boost kreeg in werkgeheugen. Mogelijk leent de aankomende OnePlus 6T zijn uiterlijk van de Oppo R17, maar wordt hij toch uitgerust met de driedubbele camera van de R17 Plus. Als dat zo is, komt hij met een 12 megapixel f/1.5 lens, een 20 megapixel f/2.4 sensor en een derde TOF sensor, welke 3D beelden zou kunnen registreren.

OnePlus 6T render PhoneArena

Een paar dagen geleden lekte er via de Chinese social media site Weibo ook al een foto van een rode OnePlus 6T. De bron is anoniem, dus over de betrouwbaarheid van de foto valt niet zoveel te zeggen. Het toestel komt wel overeen met wat we tot nu toe allemaal weten en hij lijkt zelfs ook op de render van PhoneArena.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

PhoneArena

Reageer op artikel:
Grote kans dat dit de OnePlus 6T wordt inclusief driedubbele camera
Sluiten