Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 8 november 2018

Don’t try this at home: YouTuber bouwt zelf transparante OnePlus 6T

OnePlus heeft onlangs de OnePlus 6T uitgebracht, het nieuwe flagship van de fabrikant. Met een vingerafdrukscanner in het scherm en nog dunnere schermranden is het een uniek stukje technologie.

Transparante OnePlus 6T

Het toestel is nog maar net te koop, maar toch is de eerste variant alweer gelekt. Volgende week lanceert het bedrijf naar verluidt een Purple Thunder-variant. Nu kun je dus uit Midnight Black en Mirror Black kiezen, maar binnenkort komt daar nog een derde optie bij.

Ben je niet van het paars, of heb je geen geduld? Dan kun je een eigen exclusieve variant bouwen. Als je het aandurft tenminste. De bekende tech-YouTuber JerryRigEverything heeft het voortouw genomen en maakte de achterkant van zijn OnePlus 6T transparant.

Hij test vaak op video hoe krasbestendig nieuwe toestellen zijn, maar springt soms ook wat creatiever met zijn toestellen om. Het transparant maken van de achterkant van de OnePlus 6T is verrassend simpel, als je maar het glas met een mesje los weet te peuteren.

Dit is natuurlijk een standaard gevalletje van don’t try this at home. Voor je het weet is je OnePlus 6T beschadigd. Tegen de waterbestendigheid (voor zover die er überhaupt al is) kun je ook gedag zeggen.  De rode sticker die JerryRigEverything op de batterij heeft geplakt, is een mooie throwback naar de OnePlus One en OnePlus 2. Na die twee modellen is het merk daar helaas mee gestopt. Ach, even creatief knutselen en je krijgt het zelf voor elkaar..

?Check ook: OnePlus 6T review: de volgende grote stap?

Reageer op artikel:
Don’t try this at home: YouTuber bouwt zelf transparante OnePlus 6T
Sluiten