Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 5 nov 2018

OnePlus 6T Videoreview na een week: Samsung voorbij?

De OnePlus 6T is vanaf deze week te koop, wat betekent dat elke consument ermee aan de slag kan gaan. Vorige week was Amerika al aan de beurt, en de gelukkigen die op tijd aanwezig waren bij de pop-up shops, onder andere in Amsterdam. Wat wij van het toestel vonden, check je in deze videoreview.

OnePlus 6T videoreview: geweldige deal

Normaliter zijn de T-modellen die OnePlus uitbrengt vrij subtiele upgrades. Iets meer werkgeheugen onder de motorkap, dat soort werk. Dit jaar is dat niet het geval. De chip en het werkgeheugen zijn hetzelfde gebleven, maar zowel aan de buiten- als aan de binnenkant is er een hoop veranderd.

Zo is de notch een stuk kleiner geworden. OnePlus heeft een druppelvormige inham gerealiseerd, die een stuk organischer in het geheel past. Aan de achterkant valt meteen op dat de vingerafdrukscanner verdwenen is. Die zit nu in het scherm.

Een innovatieve oplossing, al helemaal voor een T-model. Maar hoe goed werkt het? Samsung komt volgend jaar februari namelijk met de Galaxy S10, uitgerust met een ultrasonische vingerafdrukscanner, terwijl OnePlus voor de op papier inferieure optische scanner gaat.

Ook is de batterij een stuk groter geworden. Een hoop upgrades dus om naar uit te kijken, zeker gezien de prijs hetzelfde is gebleven met meer opslaggeheugen. Wij gingen alvast iets langer dan een week met de gloednieuwe smartphone aan de slag. Onze bevinden kun je checken in de onderstaande videoreview:

?Check je liever de geschreven versie van de review? Klik dan hier

Reageer op artikel:
OnePlus 6T Videoreview na een week: Samsung voorbij?
Sluiten