Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Tech 30 mei 2019

OnePlus 6(T) voorzien van OnePlus7 (Pro) features

De kans is groot dat ook jij je smartphone soms vaker gebruikt dan goed voor je is. De vraag is alleen, wat doe je er tegen? Je kunt jezelf wel voornemen om het ding wat minder vaak te gebruiken, maar laten we eerlijk wezen: de kans dat je jezelf hier aan houdt is erg klein. Als jij echter in het bezit bent van de nieuwe OnePlus 7 óf de OnePlus 6 dan kan de Zen Mode een fijne stok achter de deur zijn.

OnePlus 6 en OnePlus 6T krijgen Zen Mode

Smartphones mogen dan erg leuk zijn maar de meeste van ons gebruiken deze dingen net iets tè vaak. Als jij echter een OnePlus 7 of OnePlus 7 Pro hebt dan wordt het makkelijker om hiermee te minderen. Deze toestellen zijn namelijk voorzien van een zogeheten ´Zen Mode´. Dit is een functie die, zodra deze wordt geactiveerd, je telefoon voor 20 minuten lang onbruikbaar maakt. Wat betekent dat je in dit tijdsbestek geen notificaties krijgt en ook niet gebruik kunt maken van de apps die op je telefoon staan.

OnePlus 6 Zen Mode

Als je deze modus eenmaal hebt geactiveerd dan is deze niet meer uit te zetten, ook niet door het toestel te herstarten. Vandaar dat het een goede stok achter de deur is om je smartphonegebruik te beperken. Het is uiteraard wel mogelijk om vanuit de Zen Modus het alarmnummer te bellen, waardoor er weinig potentiële gevaren aan zitten.

Het blijkt nu dat ook gebruikers van de OnePlus 6 en OnePlus 6T binnenkort van deze functie gebruik kunnen maken. Er komt namelijk een Open Beta die enkele nieuwe functies met zich meebrengt.

Naast deze opmerkelijke modus zijn er nog een aantal andere vernieuwingen:

Systeem

  • Verbeterde scroll-functie
  • Facebook Messenger berichten in gaming modus bug verholpen

Schermrecorder

  • Schermrecorder toegevoegd

Communicatie

  • Firmware ter betrekking van uitbellen met 2 simkaarten verbeterd.

Lees ook onze uitgebreide OnePlus 7 review.

Reageer op artikel:
OnePlus 6(T) voorzien van OnePlus7 (Pro) features
Sluiten