Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Tech 30 apr 2019

OnePlus 7 Pro display voor release al benoemd tot “een van de beste”

Ondanks het feit dat de OnePlus 7 Pro nog niet op de markt is, pakt het wel al de eerste roem. Op 14 mei gaat producent OnePlus het nieuwe vlaggenschip onthullen en daarbij zullen we verrast gaan worden door een indrukwekkend display. Sterker nog: het is nu al benoemd tot een van de beste van de markt. 

OnePlus 7 Pro voor release al geroemd

Waar OnePlus normaal gesproken uiterst open is over een aankomende smartphone, was het de afgelopen maanden toch bijzonder stil. Echter valt de producent de afgelopen weken weer terug in oude gewoontes en begint het steeds meer bekend te maken. Naast het feit dat CEO Pete Lau de OnePlus 7 Pro bevestigde verscheen er vorige week ook een teaser die het triple-camerasysteem zo goed als officieel maakte. Vandaag doet het bedrijf daar nog een schepje bovenop.

OnePlus heeft in een persbericht bekend gemaakt dat het display van de OnePlus 7 Pro, die op 14 mei verschijnt, behoort tot “een van de beste van de markt”. Uiteraard snappen we dat een producent dit over zijn eigen product roept, maar deze titel is afkomstig van een derde partij. Het bekend DisplayMate heeft de 7 Pro uitbundig getest en komt met een A+ Top Tier Display Rating voor het toestel. Een beoordeling die alleen de top van de smartphonemarkt met zich meedraagt.

Volgens DisplayMate hebben verschillende factoren ervoor gezorgd dat de 7 Pro deze beoordeling krijgt. Of het nu gaat om kleurnauwkeurigheid, helderheid, contrast of pixeldichtheid: dit toestel weet wat het doet. Iets dat wordt bijgestaan door de manier waarop gebruikers het scherm naar eigen wens in kunnen stellen. Naast deze feiten is het scherm ook een stuk vriendelijker voor je ogen. Dit is vooral af te lezen aan het “Safe for Eyes” certificaat die het toestel heeft ontvangen van de VDE Testing and Certification Institute.

OnePlus 7 OnePlus 7 Pro onthulling

De OnePlus 7 Pro excelleert dus al voordat het überhaupt is verschenen. Wat het toestel verder allemaal te bieden heeft zien we op 14 mei 2019. Dan worden zowel de OnePlus 7 Pro als de “normale” OnePlus 7 gepresenteerd.

Meer OnePlus?

Krijg je het warm van OnePlus? Dan is onze podcast “WantKast” misschien wel iets voor jou. Elke week bespreken Thomas en Mark het grootste nieuws van de afgelopen week. Daarbij hebben ze het ook regelmatig over de ontwikkelingen rondom OnePlus!

Benieuwd naar de WantKast podcast? Check hieronder de meest recente aflevering.

Reageer op artikel:
OnePlus 7 Pro display voor release al benoemd tot “een van de beste”
Sluiten