Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 4 apr 2019

OnePlus 7 in vol ornaat gelekt (+ alle specificaties!)

Het is alweer april, wat betekent dat we komende maand hoogstwaarschijnlijk kennis gaan maken met de OnePlus 7. Een leaker genaamd Sudhanshu Ambhore heeft nu een reeks aan renders van het toestel gedeeld.

OnePlus 7 opnieuw gelekt

Net zoals de OnePlus 6 en de OnePlus 6T zal de OnePlus 7 voornamelijk uit glas bestaan. Aan de achterkant zijn de camera’s weer verticaal gepositioneerd, maar dit keer met een flinke upgrade.

Ook de OnePlus 7 gaat namelijk de concurrentie achterna, met een driedubbele camera. De primaire camera bestaat waarschijnlijk uit een 48MP sensor, gecombineerd met een tweede wide-ang;e sensor. De derde sensor is waarschijnlijk geen telefotolens, maar een dieptesensor. Perfect voor portretfoto’s dus.

OnePlus 7 gelekt
OnePlus 7 gelekt OnePlus 7 gelekt

Aan de voorkant verandert er ook een hoop. De notch is verdwenen, en de schermranden zijn nog dunner geworden. De selfiecamera huist nu in een module die omhoog kan klappen, en dus verborgen wordt in de behuizing. De in-ear speaker zit nu ook op de rand van het toestel. Dat resulteert in een indrukwekkend 6.1-inch scherm en een vermeende screen-to-body ratio van 95 procent.

OnePlus 7 gelekt OnePlus 7 gelekt OnePlus 7 gelekt

Specificaties

Onder de motorkap is nog niet alles zeker. Je kunt in ieder geval rekenen op de Snapdragon 835, in combinatie met 6GB of 8GB aan werkgeheugen en waarschijnlijk 128GB aan opslaggeheugen. Geruchten wijzen echter ook op een variant met 10GB of zelfs 12GB aan werkgeheugen.

Verder lijkt het er sterk op dat de OnePlus 7 uitgerust gaat worden met een 4000 mAh batterij, die je middels Warp Charge razend snel op kunt laden. Android 9, Bluetooth 5.0 en NFC maken het pakketje af. Dingen die missen? Draadloos laden en een 3.5mm headphone jack. Maar goed, dat zijn we al gewend.

De OnePlus 7 wordt naar verwachting halverwege mei onthuld, met een lancering een week later. Het toestel zal waarschijnlijk iets prijziger worden dan zijn voorgangers, rond de 600 dollar. Over de 5G smartphone waar het merk aan werkt, weten we helaas zeer weinig.

🌝Check dit ook: De 10 allerbeste actiefilms die nu op Netflix te zien zijn!

Twitter

Reageer op artikel:
OnePlus 7 in vol ornaat gelekt (+ alle specificaties!)
Sluiten