Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Tech 29 mei 2019

OnePlus 7 vanaf vandaag ook eindelijk te pre-orderen

Afgelopen twee weken hebben we volop kunnen genieten van de OnePlus 7 Pro en alles wat het toestel te bieden heeft, maar daar blijft het niet bij. Tijdens de onthulling van de nieuwe vlaggenschip-serie werd ook de OnePlus 7 aangekondigd. En dat toestel is vanaf vandaag ook eindelijk te bestellen. 

OnePlus 7 vanaf vandaag te bestellen

De OnePlus 7 gaat vanaf vandaag zijn grotere broer achterna. Waar we al even aan de slag konden met de nieuwe 7 Pro, liet de goedkopere variant nog even op zich wachten. Wat we nu precies van de Pro-variant vonden, is overigens te lezen in onze review. Het toestel heeft daadwerkelijk meer te bieden dan zijn voorgangers, maar dat gaat ook gepaard met een hoger prijskaartje. Zit je daar niet op te wachten en wil je liever aan de slag met een smartphone zoals je die kent van het merk, moet je zeker weten voor de OnePlus 7 gaan. En dat is vanaf vandaag dus mogelijk.

In een persbericht laat OnePlus weten dat de 7 vanaf vandaag te pre-orderen is bij partners Belsimpel en T-Mobile. Die laatste partij heeft pas vanaf dit jaar de handen ineen geslagen met OnePlus. Maar uiteraard is dat niet het enige wat nieuw is omtrent dit toestel. De 7 beschikt ditmaal over een Qualcomm Snapdragon 855 chipset, UFS 3.0, Dolby Atmos, RAM-boost, een snellere vingerafdrukscanner, de UltraShot-enige en nog heel veel meer. Kortom: het is wel degelijk een upgrade ten opzichte van de 6T, waar wij het stiekem best warm van kregen.

OnePlus 7 pre-order

De nieuwe OnePlus 7 verschijnt pas op 4 juni in de webshop van OnePlus, maar je kunt hem rond deze tijd wel al direct in huis hebben. Wie zijn nieuwe smartphone aanschaft bij T-Mobile of Belsimpel zal deze begin volgende maand (juni) al ontvangen. Het toestel komt in twee verschillende varianten:

  • 6GB RAM /128GB opslag in Mirror Gray | €559
  • 8GB RAM / 256GB opslag in Mirror Gray | €609

Benieuwd wat voor nieuwe elementen de OnePlus 7 serie te bieden heeft, check dan ons release-artikel!

Reageer op artikel:
OnePlus 7 vanaf vandaag ook eindelijk te pre-orderen
Sluiten