Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Tech 24 apr 2019

Onthullingdatum OnePlus 7 (Pro) officieel bekend!

De afgelopen tijd hebben we bijzonder veel gehoord omtrent de OnePlus 7 (Pro). Het vlaggenschip is, mede door het succes van de 6T, nu al populair en fans van de smartphones kunnen simpelweg niet meer wachten. Veel was bekend, maar een officiële onthullingsdatum werd ons nog onthouden. Althans, tot nu dan. 

OnePlus 7 wordt op deze datum onthult

OnePlus heeft gisteren, door middel van een persbericht, bekend gemaakt wanneer de onthulling van het nieuwe vlaggenschip plaats zal vinden. Eerder schreven we al over het feit dat CEO Pete Lau, tegenover The Verge, een tweede variant van het aankomende toestel heeft bevestigd. De producent lijkt zich dit jaar niet alleen op de mid-range klasse, waar het de afgelopen jaren het grote succes wist te behalen, maar ook op de premium-markt te richten. Een nieuw stap die gepaard gaat met de pakkende slogan “Go Beyond Speed”.

De producent staat erom bekend dat het de community nauw betrekt bij dit soort evenementen en dat is in dit geval ook niet anders. OnePlus maakt het mogelijk voor fans van het merk om aanwezig te zijn bij de launch. Tot 25 april worden er Early Bird kaarten verkocht voor €18, na die datum gaan de normale kaarten in de verkoop. Hoeveel deze kaarten precies gaan kosten is op dit moment nog niet bekend. De kaarten zijn te koop voor het evenement in Londen op 14 mei, maar dat is niet de enige plek waar OnePlus het nieuwe toestel gaat onthullen. Ook in New York (VS), Bangalore (India) en Beijing (China) gaat het nieuwe vlaggenschip het daglicht zien.

De geruchten hebben ons al weten te vertellen dat het daadwerkelijk om de OnePlus 7 en de 7 Pro gaat. Die tweede werd eerder al bevestigd door Pete Lau in een interview met The Verge. Wie de lancering van de OnePlus 6T opvolger overigens niet zelf kan bijwonen krijgt de kans om het evenement alsnog te volgen. Via de website van OnePlus en op Social Media (YouTube, Twitter, Facebook) is de onthulling ook live te zien.

OnePlus 7

De onthulling is in Nederland op 14 mei vanaf 18:00 uur te volgen!

Meer Tech?

Helemaal gek van Tech en niets willen missen? Dan is onze podcast WantKast zeker iets voor jou! Thomas en Mark bespreken elke week de meest recente ontwikkelingen, het grootste nieuws en ze delen hun ervaringen! Kortom: echt een podcast voor techliefhebbers zoals jij!

Benieuwd naar de WantKast podcast? Check hieronder de meest recente aflevering.

Reageer op artikel:
Onthullingdatum OnePlus 7 (Pro) officieel bekend!
Sluiten