Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Tech 30 mei 2019

[VIDEO] OnePlus 7 Pro: pop-up camera de perfecte bieropener?

Een smartphone met pop-up camera mag er dan wel hip uitzien, maar of zo´n ding lang mee gaat is echter nog maar de vraag. Al blijkt die van de OnePlus 7 Pro verrassend sterk te zijn. Iemand heeft er namelijk zijn biertje mee weten te openen. Wij hebben er beelden van!

OnePlus 7 Pro camera functioneert als bieropener

De OnePlus 7 Pro is nog maar net uit, maar er zijn al veel mensen die iets op het toestel aan te merken hebben. Zo waren er mensen ontevreden over de camera en zou er daarnaast ook een pieptoon te horen zijn tijdens het bellen.

Gelukkig heeft het toestel daarnaast ook een hoop goede dingen te bieden. Bijvoorbeeld een prettig display en een goede accuduur. Daarnaast heeft iemand ontdekt dat het toestel daarbij ook nog een andere handige functie heeft. We betwijfelen echter of OnePlus dit zo bedoeld had:

Zoals je ziet heeft iemand de pop-up camera gebruikt om een bierflesje mee te ontkurken. Met succes, al is het is niet duidelijk of het toestel schade aan de actie heeft overgehouden.

Niet zelf proberen

Ondanks dat het er misschien stoer uitziet raden we niemand aan om dit zelf ook te gaan proberen. De kans dat eventuele schade onder de garantie valt achten wij namelijk erg klein. Al had je dat waarschijnlijk zelf ook wel kunnen bedenken.

Buiten het feit dat het hier dus om een idiote actie gaat impliceert het wel dat de camera tegen een stootje kan. Althans, als deze niet als nog afgebroken is. Inhoudelijk waren we er echter wat minder over te spreken. De kwaliteit van de foto´s is, ter vergelijking met die van concurrerende toestellen, namelijk vrij matig.

Is het toestel ondanks de kritieken toch een iPhone-killer? Ontdek het in onze uitgebreide OnePlus 7 Pro review.

 

Reageer op artikel:
[VIDEO] OnePlus 7 Pro: pop-up camera de perfecte bieropener?
Sluiten