OnePlus 7 Pro: deze creepy melding kregen gebruikers

Smartphones kennen helaas de nodige problemen. Met name nieuwe toestellen bevatten vaak nog de enkele schoonheidsfoutjes. Een voorbeeld hiervan is de OnePlus 7 Pro, die inmiddels al meerdere streken heeft uitgehaald. Toch hadden gebruikers waarschijnlijk niet verwacht dat het toestel ze zou gaan uitlachen…

OnePlus 7 Pro: gebruikers zien vreemde melding

Hoe zou jij het vinden als wakker zou worden en ineens´´Hahahahaha´´ op het scherm van je smartphone ziet staan? Dit klinkt misschien als een erg hypothetische vraag, maar enkele OnePlus 7 Pro gebruikers hebben daadwerkelijk zo´n melding gehad.

Meerdere eigenaren van het toestel zagen gisteren namelijk een vreemde pushmelding op hun scherm verschijnen. Een aantal van hen kregen bijvoorbeeld een verzameling Chinese tekens waarvan achteraf bleek dat het ´´Hahahahaha´´ betekende.

OnePlus heeft inmiddels gereageerd op de ophef en geeft aan dat de meldingen veroorzaakt zijn door een interne test rondom de komende Android Q update. Het bedrijf heeft daarbij haar excuses aangeboden:

Vervolgens werd ook aangegeven dat dit foutje verder onschuldig was en gebruikers niet bang hoeven te zijn dat iemand toegang gekregen heeft tot hun persoonlijke gegevens. Ze kunnen dus rustig met het toestel mee lachen.

Irritante pieptoon

Dit is echter niet de eerste keer dat een OnePlus 7 Pro toestel vreemd gedrag vertoont. Een aantal weken geleden klaagden enkele gebruikers namelijk dat ze tijdens het bellen een irritante piep hoorde.

Ook werd er geklaagd over de camera. Dit is inmiddels echter opgelost met een update. Desondanks zitten er ook goede dingen aan de smartphone. Lees ook onze bevindingen met de originele OnePlus 7.

 

Reageer op artikel:
OnePlus 7 Pro: deze creepy melding kregen gebruikers
Sluiten