Mark Hofman
Mark Hofman Tech 23 mei 2019

OnePlus 7 Pro: meest teleurstellende feature gefixt met update

Vorige week was het voor fans eindelijk zover: de OnePlus 7 Pro zag het daglicht. De producent onthulde het toestel op het podium in Londen en liet zien dat het, zowel met prijsklasse als met kwaliteit, een nieuwe koers vaart. Maar waar veel mensen erg te spreken waren over het toestel, is er wel degelijk een feature die teleurstelde. En die feature wordt nu gefixt door OnePlus. 

Teleurstellende OnePlus 7 Pro feature gefixt met update

De nieuwe OnePlus 7 Pro is een grote nieuwe stap voor OnePlus. Het bedrijf heeft niet alleen hun meest geavanceerde toestel ooit op de markt gebracht, maar ook verreweg de duurste. Met een startprijs van €709 vaart de producent echt een compleet nieuwe koers. Waar dit niet alleen resulteert in features met hogere prestaties, zorgt dit ook voor hogere verwachtingen. OnePlus heeft jarenlang high-end toestellen voor een mid-range prijs uitgebracht. Maar nu het bedrijf in een high-end prijsklasse zit, moet het wel harder werken om aan de verwachtingen te voldoen. En dat doet het zo goed als, maar er is wel degelijk teleurstelling te vinden bij menig gebruiker.

In de wandelgangen, in reviews of op forums horen we heel veel mensen spreken over de camera van de OnePlus 7 Pro. Niet omdat hij zo goed is, maar juist omdat hij qua kwaliteit best tegenvalt. Op het forum van OnePlus liet een medewerker van het bedrijf al weten dat het bedrijf druk bezig is geweest met het fixen van de issues. Zo werd er op dag van release nog een update doorgevoerd, die de camera wel degelijk wist te verbeteren, maar het was volgens de gebruikers nog steeds niet genoeg. En dat betekent dat er nog een fix moet komen.

OnePlus 7 Pro

Een tweede fix

En die tweede fix komt in de vorm van een gloednieuwe update, dit wordt bekend gemaakt op het forum van de producent. De nieuwe update zal het HDR effect aanzienlijk verbeteren en de Nightscape mode iets krachtiger maken. Het zijn kleine stapjes die OnePlus zet, maar volgens medewerker Jimmy Z is er ook veel werk te verrichten.

“Je kan je misschien wel voorstellen hoeveel werk en tijd het kost om elk probleem te behandelen. Zeker wanneer je bedenkt dat we elke foto die we krijgen moeten analyseren. We hopen dat jullie hier begrip voor hebben en ons de tijd gunnen om te werken aan de camera”.

De nieuwe update wordt volgende week verwacht.

Reageer op artikel:
OnePlus 7 Pro: meest teleurstellende feature gefixt met update
Sluiten