Kevin Eyken
Kevin Eyken Tech 3 mei 2019
Leestijd: 1 minuut

Gelekte OnePlus 7 Pro beelden tonen scherm zonder schermranden

De OnePlus 7 en OnePlus 7 Pro worden op 14 mei officieel aangekondigd. Maar zoals vaker het geval is met OnePlus, is één van de modellen volledig gelekt. Nu is ook de krachtigere versie aan de beurt, want er zijn beelden verschenen die laten zien hoe de Pro-versie eruit ziet.

OnePlus 7 Pro fron+side

 

OnePlus 7 Pro: Geen verrassing, wel strak

Zijn er enorme verrassingen zichtbaar? Niet bepaald. De OnePlus 7 Pro lijkt veel op het reeds gelekte reguliere model. En daardoor zien we dus een beeldscherm zonder schermranden, wat mede mogelijk gemaakt wordt door de uitschuivende camera. Zo kan de bovenkant van het scherm een punchhole bespaard blijven en krijg je het strakke design als resultaat.

 

Wat echter een spannendere feature is – als we OnePlus CEO Pete Lau mogen geloven – is het display. Dit zou een heuse “doorbraak” moeten zijn, aldus de topman. Hier is nog niets over bekend gemaakt maar er zijn wel geruchten over deze feature. Volgens WinFuture zou het om een display gaan met een hogere verversingssnelheid, 90Hz om exact te zijn. Een dergelijk scherm vind je op gaming telefoons zoals de Razer Phone. Dit zou er voor moeten zorgen dat animaties soepeler ogen.

OnePlus 7 Pro: verdere hardware specificaties

OnePlus had eerder al bevestigd dat er er een 5G-versie zou verschijnen, maar het is nog niet bekend of deze versie anders zal ogen dan de reguliere modellen. Interessanter zijn de gelekte specs van de OnePlus 7 Pro: een Quad HD+ Super AMOLED scherm, een 4000mAh accu, stereo speakers, driedubbele camera, de Qualcomm 855 processor, en 6 tot 12GB aan RAM. Dit laatste hangt af van welke versie je koopt.

Uiteraard is het mogelijk dat OnePlus nog meer toffe of unieke features gaat vertonen wanneer ze hun nieuwste telefoon officieel aankondigen, later deze maand. Over een paar dagen weten we meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

WinFuture

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Gelekte OnePlus 7 Pro beelden tonen scherm zonder schermranden
Sluiten