Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 14 mei 2019

Gelekte hands-on foto’s tonen indrukwekkende OnePlus 7 Pro

De tijd vliegt! Het is alweer 14 mei, wat betekent dat we nog vandaag kennis gaan maken met de OnePlus 7 en de OnePlus 7 Pro. Het regent gelekte renders en cases, en nu hebben we zelfs hands-on foto’s van de OnePlus 7 Pro te pakken. Alles wijst erop dat de techgigant zijn beste smartphone tot nu toe gaat onthullen.

OnePlus 7 Pro hands-on foto’s gelekt

De foto’s bevestigen eigenlijk alles wat we al eerder hebben gezien. Dat is een goed teken, want wat we tot nu toe onder ogen hebben gekregen zag er heel goed uit. OnePlus leverde de afgelopen jaren al keer op keer toptoestellen af, maar bleef net onder het premium-segment hangen.

Geen slechte zaak, gezien de prijzen daardoor laag konden blijven. Dit keer gaat de techgigant geheel premium met de OnePlus 7 Pro. Nog dunnere en dit keer gebogen schermranden, een kleurrijke achterkant en een driedubbele camera. Zonder dat de prijs een al te grote klap krijgt, als we eerdere leaks moeten geloven.

Het toestel heeft een 6.67-inch OLED scherm, met een resolutie van 1440 x 3120. Met een 90Hz refresh rate en een gebrek aan een notch belooft het een indrukwekkend scherm te gaan worden. De selfiecamera huist in een pop-up module, die tevoorschijn komt wanneer je een selfie wilt maken.

Onder de motorkap

Onder de motorkap zit de Snapdragon 855, in combinatie met 6GB, 8GB of 12GB aan werkgeheugen. Qua opslaggeheugen kun je straks kiezen tussen 128GB of 256GB. Een 4000 mAh batterij met Warp Charge zorgt ervoor dat je de dag doorkomt.

De driedubbele camera setup gaat er hopelijk voor zorgen dat OnePlus eindelijk korte metten maakt met zijn zwakste plek: camera’s. De vorige toestellen van de fabrikant waren vaak sneller dan de concurrentie, maar stelden op cameravlak teleur. Vooral als je video’s opneemt.

De setup van de OnePlus 7 Pro bestaat naar verluidt uit een 48MP camera, een 16MP wideangle camera en een telefoto camera met drie keer optische zoom. Op naar vanavond! Check voor de complete lijst aan vermeende specs en prijzen dit artikel.

Reageer op artikel:
Gelekte hands-on foto’s tonen indrukwekkende OnePlus 7 Pro
Sluiten