Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Tech 11 jun 2019

OnePlus 7 (Pro) voorzien van gloednieuwe kleurenoptie

Ondanks het feit dat de OnePlus 7 Pro en OnePlus 7 het daglicht vorige maand zagen, heeft de gelijknamige producent nog niet alles getoond aan het grote publiek. Het onthult vandaag, via een persbericht, de gloednieuwe kleurenoptie “Almond” voor de toestellen. 

OnePlus 7 (Pro) voorzien van ‘Almond’ kleurenoptie

OnePlus heeft vandaag de Limited Edition van de nieuwe OnePlus 7 (Pro) aangekondigd. De producent lanceerde afgelopen maand de twee toestellen, waarvan de 7 vorige week in de winkels kwam te liggen. Naast al het nieuws dat de serie uit zichzelf al te bieden heeft, komt er ook nog een geheel nieuwe kleurenoptie op de markt. Via een persbericht maakt OnePlus vandaag bekend welke kleur dat wordt.

Zoals we stiekem al hadden verwacht, door alle geruchten en leaks die afgelopen tijd het oppervlak wisten te vinden, gaat het om de Almond Limited Edition. Deze kleurenoptie straalt een gouden gloed uit, dat bereikt wordt door een dun folielaagje onder het glazen oppervlak, zo maakt de producent vandaag bekend.

OnePlus laat weten dat de kleurenvariant geen interne upgrades met zich meebrengt en dat het puur om een kleurenoptie gaat. De startprijs van deze 7 Pro variant is €759. Vanaf 25 juni is het toestel ook daadwerkelijk op te halen in de winkel.

OnePlus 7 Pro Almond edition

Onze OnePlus 7 Pro review lees je hier lees je hier.

Komt wel bekend voor

YouTuber en recensent Marques Brownlee, beter bekend als MKBHD, heeft de nieuwe Almond variant van de OnePlus 7 Pro al in de handen gehad. En net zoals wij stiekem al dachten, valt het wel op dat de afwerking van deze kleurenvariant wel heel erg bekend voor komt. Zo lijkt het erop dat de OnePlus 7 Pro, in deze kleurvariant, wel heel erg overeenkomt met de iPhone XS Max.

Hebben we te maken met toeval, inspiratie of een geheimzinnige samenwerking?

Reageer op artikel:
OnePlus 7 (Pro) voorzien van gloednieuwe kleurenoptie
Sluiten