Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 9 mei 2019

Prijzen, afbeeldingen en specificaties OnePlus 7 Pro volledig gelekt

Op 14 mei gaan de OnePlus 7 en OnePlus 7 Pro onthuld worden, twee nieuwe Android smartphones. Voor het eerst brengt de fabrikant dus twee nieuwe modellen uit. Normaliter ging het altijd om één nieuw flagship, met premium features voor een lage prijs. Wat gaat die tweesprong betekenen voor de consument?

OnePlus 7 Pro: prijzen, specs en afbeeldingen gelekt

Een nieuw leak van de zeer betrouwbare leaker Roland Quandt geeft een helder antwoord op die vraag. Dankzij hem maken we kennis met zowel het design als de specificaties van de OnePlus 7 Pro. Het duurdere model dus. De OnePlus 7 borduurt naar verluidt vooral voort op de OnePlus 6T. Een nagenoeg identiek design, met wel het nieuwste van het nieuwste onder de motorkap.

Wil je qua design ook een innovatieve stap? Dan zul je voor de OnePlus 7 Pro moeten gaan. Een gevoelige zet, gezien OnePlus daarmee nog meer opschuift richting het prijsgebied van de concurrentie. Gezien zijn unieke propositie in het verleden moet OnePlus elke stap richting de prijskaartjes van de concurrentie dubbel verantwoorden. Hoe ver kan het gaan tot de stap naar een Samsung of Apple te klein is?

OnePlus 7 Pro afbeelding

We kunnen je direct gerust stellen. Als deze gelekte specificaties kloppen, dan heeft OnePlus nog steeds een unieke positie in de markt. De OnePlus 7 Pro sluit nog minder compromissen dan zijn tegenstanders. Een 90Hz,6.67-inch AMOLED-scherm (waarschijnlijk van Samsung dus) met gebogen schermranden zet de toon. Dit is een premium toestel, door en door.

OnePlus 7 Pro afbeelding

Zo kun je een high-end toestel voor een scherpe smartphone scoren in de vorm van de OnePlus 7, maar er ook een schepje bovenop doen met de premium OnePlus 7 Pro. Twee sterke deals, waarmee je nog steeds goedkoper af bent dan bij de concurrentie.

OnePlus 7 Pro afbeelding

De grote vraag blijft of de camera’s dit keer ook indruk maken. Qua design en bouw zet OnePlus dit keer duidelijk grote stappen, maar voorheen bleef het Chinese merk qua cameraprestaties wel echt achter ten opzichte van de premium concurrentie. Als de OnePlus 7 (Pro) daar korte metten mee kan maken, dan heeft OnePlus prachtmaanden voor de boeg.

WinFuture

Reageer op artikel:
Prijzen, afbeeldingen en specificaties OnePlus 7 Pro volledig gelekt
Sluiten