Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 14 mei 2019

Maak kennis met de OnePlus 7 Pro: officiële productvideo’s gelekt

Over enkele uren, vanavond, gaan de OnePlus 7 en OnePlus 7 Pro onthuld worden. Voor het eerst in de bestaansgeschiedenis van het bedrijf komt OnePlus met twee vlaggenschepen. Daarmee zet de techgigant een opvallende stap in het premium-segment.

OnePlus 7 Pro productvideo’s

Om te zien hoe die stap eruit ziet hoef je echter niet tot vanavond te wachten. Het regent al weken leaks, maar nu is het pas echt raak. Twee marketingvideo’s zijn gelekt, waarin de OnePlus 7 Pro in vol ornaat wordt uitgelicht. Elk detail van het design, en vrijwel alle nieuwe features komen aan bod. De eerste video is afkomstig van OnePlus zelf, de tweede van T-Mobile. Dat is de provider waarmee de smartphonefabrikant in de Verenigde Staten samenwerkt.

Helaas tonen de video’s niet de exacte functionaliteit van de driedubbele camera. Eerder gelekte specs wijzen op een primaire 48-megapixel camera, vergezeld van een secundaire 16-megapixel super wideangle camera (117 graden). Een telefoto-lens met drie keer optische zoom maakt het totaalplaatje af. Aan de voorkant zit een 16-megapixel camera.

Verder onthullen deze video’s niks wat we niet al wisten. Dat maakt ze niet minder interessant, want dit is de eerste keer dat we de OnePlus 7 Pro ‘in het echt’ zien. Geen renders of statische foto’s, maar beelden waarbij je de smartphone van alle kanten ziet. Het blijft promotiebeeld, maar toch.

Onder de motorkap kun je de Snapdragon 855 verwachten. Consumenten kunnen kiezen uit een serie aan configuraties, van 6GB tot 12GB aan werkgeheugen en 128GB tot 256GB aan opslaggeheugen. Een 4000 mAh batterij met Warp Charge 30 maakt het plaatje af. In een select aantal markten kun je zelfs op ondersteuning voor 5G rekenen.

Maar goed, over enkele uren gaan we definitief ontdekken wat OnePlus van plan is. Geen geruchten meer, geen leaks, maar de real deal. Wanneer beide toestellen onthuld zijn, lees je het natuurlijk meteen hier op WANT.nl

OnePlus 7 Pro
Reageer op artikel:
Maak kennis met de OnePlus 7 Pro: officiële productvideo’s gelekt
Sluiten