Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Tech 26 mrt 2019

Nieuwe OnePlus 7 renders tonen bijzondere kleurenopties

Door het grote succes van OnePlus de afgelopen paar jaar, met de OnePlus 6T als hoogtepunt, is de hype rondom een nieuw vlaggenschip aanzienlijk groot. De producent lijkt op dit moment druk bezig te zijn met de OnePlus 7 en de komst ervan is meer dan welkom. Zeker nu nieuwe renders een aantal unieke kleurenopties voorschotelen. Dit wil je toch hebben?

OnePlus 7 voorzien van unieke kleurenopties?

De kans dat de OnePlus 7 lancering vrij dicht in de buurt is, lijkt bijzonder groot. Althans, wanneer we naar het verleden kijken dan. In mei 2018 onthulde de producent de OnePlus 6 en in juni 2017 zag de OnePlus 5 het daglicht. Kans dat we dus rond deze maanden een lancering van de smartphone zien, is aanzienlijk aanwezig. Al is er een kans dat het 5G toestel van OnePlus als eerste gelanceerd wordt. Kortom: we weten dus nog niet precies waar we naar uit kunnen kijken, maar dat er dit jaar genoeg uitgebracht wordt door de producent mag duidelijk zijn.

OnePlus 7 smartphone kleurenopties

De afgelopen tijd worden we voorzien van een aardige lijst aan geruchten rondom het nieuwe toestel van OnePlus. Zo krijgen we verschillende informatie, gelekte beelden en renders voorgeschoteld van het nieuwe vlaggenschip. Iets wat vandaag wordt aangevuld door een aantel nieuwe renders, die de mogelijke kleurenopties van de OnePlus 7 aan het licht brengen. Zo kunnen we zien dat de producent, net zoals Oppo eigenlijk ook doet, aan de haal kan gaan met een aantal unieke kleuren.

Met alle informatie vanuit geruchten en leaks, heeft Waqar Khan een concept video geproduceerd. Hierin is de OnePlus 7, inclusief pop-up camera, in volle glorie te bewonderen. Net als de unieke kleurenopties die ermee gepaard gaan.

Wat we op dit moment (denken te) weten is dat de OnePlus 7 voorzien wordt van een 6.5-inch AMOLEd display, een Snapdragon 855 chip, 12GB RAM en 256GB aan opslagcapaciteit. Specificaties die gepaard gaan met een 4000mAh batterij en 44W fast charging mogelijkheden. Ook zien we, waarschijnlijk, een triple-camerasysteem op het toestel. Deze zou naar verluidt bestaan uit een 48 megapixel, een 20 megapixel en een 16 megapixel camera. De pop-up selfiecamera zou voorzien zijn van 16 megapixel.

Reageer op artikel:
Nieuwe OnePlus 7 renders tonen bijzondere kleurenopties
Sluiten