Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 14 jan 2019

Strakke renders tonen (5G) OnePlus 7 met uitschuifbare achterkant

Vanmorgen schreven we nog over een vermeende foto die opgedoken is van de OnePlus 7. Zonder notch, druppel of een ander type inham. In plaats daarvan lijkt het er sterk op dat de techgigant met een slider smartphone komt.

OnePlus 7 of 5G OnePlus?

Daardoor zijn de schermranden nog dunner dan bij de OnePlus 6T. De achterkant kun je omhoog schuiven, waardoor er een selfiecamera tevoorschijn komt. Begin echter niet te vroeg te juichen, want het zou ook om de 5G smartphone kunnen gaan waarmee het merk komt.

OnePlus 7
De gelekte foto

Dat heeft OnePlus namelijk al bevestigd: naast de OnePlus 7 komt er ook een aparte 5G-serie, met een eigen branding en design. Maar goed, hoe gaat die slider smartphone er dan uiteindelijk uit zien?

De bekende Photoshop-koning en leaker Ben Geskin is met de gelekte foto aan de haal gegaan. Op basis van de gelekte foto’s, specificaties en een beetje fantasie maakte hij de renders die je in dit artikel ziet. Zelfs het gebogen scherm dat gedeeltelijk te zien is op de foto komt terug in deze renders.

OnePlus 7 OnePlus 7

Overigens is OnePlus lang niet de eerste die wellicht voor een slider gaat. De Honor Magic 2, Xiaomi Mi Mix 3 en de Oppo Find X hebben er ook een. Vooral Oppo is daarin interessant, gezien het een zusterbedrijf van OnePlus is. De twee fabrikanten wisselen geregeld technologie uit, dus wellicht biedt de Find X hints. Hier kun je onze review van dat innovatieve toestel checken.

Al met al is het eindresultaat zeer strak, maar neem dit soort informatie met een korrel zout. We weten immers nog niet wat de definitieve plannen van OnePlus zijn. Toch ziet dit er zo goed uit dat we het niet erg zouden vinden als de OnePlus 7 er zo uit gaat zien. Of gaat OnePlus toch ‘gewoon’ voor een gat in het scherm?

Ben Geskin

Reageer op artikel:
Strakke renders tonen (5G) OnePlus 7 met uitschuifbare achterkant
Sluiten