Mark Hofman
Mark Hofman Tech 8 mrt 2019

OnePlus 7: ‘specificaties en prijs volledig uitgelekt’

Dat OnePlus dit jaar niet alleen een 5G smartphone, maar ook de OnePlus 7 uitbrengt staat vast. Wanneer het toestel precies verschijnt, wat het allemaal te bieden heeft en hoeveel hij kost blijft op dit moment nog een geheim. Althans, dat leek het geval te zijn. Door een foutje op een e-tail website lekt de volledige OnePlus 7 uit.

Volledige OnePlus 7 lekt uit

OnePlus weet ieder jaar weer interessante telefoons af te leveren. De producent krijgt het namelijk al jaren voor elkaar om hoogstaande features in een vrij betaalbare prijsklasse te houden. Zo is de meest recente OnePlus 6T voorzien van een in-screen vingerafdrukscanner, maar heeft nog steeds een laag prijskaartje van €550. OnePlus is precies om die reden extreem populair en de komst van een opvolger is daarom ook meer dan welkom. Een opvolger die we ook zeker weten zullen zien dit jaar, maar vanaf nu nog weinig verrassingen voor ons heeft.

Op de e-tail website GizTop zijn zojuist alle specificaties en de prijs van de OnePlus 7 uitgelekt. De website noemt de smartphone zelf de “flagship killer”. Iets wat door de specificaties die erbij staan zeker als de waarheid gezien kan worden. De OnePlus 7 is voorzien van een Snapdragon 855 chipset met een 8GB/128GB en een 12GB/256GB variant. Allemaal zaken die worden bijgestaan door een 4000mAh batterij.

De OnePlus 7 is, zoals verwacht, voorzien van een pop-up selfiecamera. Geruchten wisten dit al enige tijd te melden, maar door de lancering van de Oppo F11 Pro was de komst al zo goed als zeker. De specificaties van GizTop melden dat we te maken hebben met een triple-camerasysteem aan de achterkant. Deze zou bestaan uit een 48MP/20MP en 5MP lens. Een aanzienlijke collectie megapixels die allemaal nodig zijn om de 10x lossless zoom technologie mogelijk te maken.

OnePlus 7

Foutje of bewust?

Kloppen de gegevens, dan krijgen we te maken met een prijskaartje van €570.

Uiteraard is het moeilijk om te zeggen of de huidige informatie klopt. Er zijn namelijk twee dingen mogelijk: of we hebben te maken met een foutje van de webshop, of we hebben te maken met een placeholder. Door de vele gelijkenissen die deze informatie heeft met de gelekte geruchten, zou het zomaar eens dat eerste kunnen zijn. Maar nogmaals: zeker weten doe je het nooit.

Reageer op artikel:
OnePlus 7: ‘specificaties en prijs volledig uitgelekt’
Sluiten