OnePlus kondigt de OnePlus 7T aan met een 90Hz-scherm

Eerder dit jaar maakten we al kennis met de OnePlus 7. De review daarvan vind je hier. Vervolgens verschenen er sinds eind augustus al geruchten over de OnePlus 7T. En die is nu officieel onthuld.

Maak kennis met de OnePlus 7T

Eén van de belangrijkste punten van de OnePlus 7T volgens de maker is dat deze voorzien is van een 90Hz Fluid AMOLED-scherm. Dat zorgt er voor dat alles op het scherm vloeiend in elkaar overgaat. Met name bij games blijkt dat een scherm met een hoge refreshrate er voor zorgt dat het geheel een stuk fijner loopt. Dus wanneer je graag games speelt, dan is dat een mooie bonus. Het scherm is met 6,55 inch bovendien geen kleintje.

OnePlus 7T
De OnePlus 7T (Bron: ONePlus)

Qua camera is de OnePlus 7T uitgerust met een Sony IMX586 48-megapixelsensor – een 1/2”-sensor met een 7P-lens, een groot diafragma van f/1.6 en optische beeldstabilisatie. De hoofdcamera wordt aangevuld door twee extra lenzen: een 2x-zoomlens en een 16-megapixel-groothoeklens met een beeldhoek van 117 graden. Nieuw is de macro-modus, waarmee je op een afstand van 2,5 centimeter details in beeld brengen. Ook moet het mogelijk zijn om in de nacht betere foto’s te maken.

OnePlus 7T
De camera (Bron: OnePlus)

Qua verdere specificaties draait de OnePlus 7T op de Qualcomm Snapdragon 855+, is er een dubbele stereospeaker die Dolby Atmos ondersteunt en kent hij een snellaadtechnologie genaamde de Warp Charge 30T. Deze moet er voor zorgen dat de 3800mAh-batterij in een uur volledig is op te laden, zonder dat de smartphone belachelijk heet wordt. Ook wordt de smartphone vanuit de doos geleverd met Android 10, dus dat is ook wel fijn.

Het is alleen nog niet bekend hoeveel de nieuwe smartphone gaat kosten en wanneer hij precies wordt gelanceerd. Dat gaat OnePlus op 10 oktober pas bekend maken. Wil je meer lezen over de producten van OnePlus? Bezoek dan hier onze overzichtspagina met alle nieuwtjes.

Reageer op artikel:
OnePlus kondigt de OnePlus 7T aan met een 90Hz-scherm
Sluiten