OnePlus 7T camera en prestaties verbeterd dankzij update

Dankzij OxygenOS update 10.0.7 zijn zowel de camerafuncties als de prestaties van de OnePlus 7T verbeterd. Mensen met het toestel kunnen de update nu binnenhalen en installeren via de instellingen.

OnePlus staat erom bekend om regelmatig software-updates naar buiten te brengen, waarmee de prestaties van een telefoon verbeterd worden. In de meest recente versie van OxygenOS (10.0.7.) geldt dat voor de OnePlus 7T. De lijst met verbeteringen en nieuwe functies is relatief klein, maar toont wel een aantal sterke verbeteringen op het gebied van de camera en de prestaties.

OnePlus 7T verbeterd dankzij nieuwe update

Gebruikers van de OnePlus 7T kunnen een nieuwe software-update binnenhalen in de instellingen van hun telefoon. Met deze nieuwe update, die de meest recente versie van OxygenOS op je toestel zet, worden een aantal specificaties van het toestel verbeterd. Zo optimaliseert de OnePlus 7T het RAM management, laden sommige applicaties sneller en zijn de foto’s van hogere kwaliteit.

OnePlus 7T Review
De OnePlus 7T (Afbeelding: WANT)

We hebben alle verbeteringen voor je op een rijtje gezet.

Systeem

  • Sommige applicaties worden sneller geladen
  • RAM Management is geoptimaliseerd
  • Problemen met zwart/wit in sommige applicaties geoptimaliseerd
  • Systeem stabiliteit verbeterd
  • Algemene bugs gefixt
  • Android beveiligingspatch 2019.11 doorgevoerd

Camera

  • Fotokwaliteit verbeterd

Waar OnePlus voor staat

Eerder dit jaar zag de OnePlus 7T het daglicht, wat dé opvolger moest zijn van de OnePlus 7. Ik had het genoegen om een tijd rond te lopen met de nieuwe smartphone en kwam er al snel achter dat het symbool staat voor datgeen waar OnePlus voor staat. Van de batterij tot aan de camera en van de software tot aan de specificaties: het zat allemaal best wel goed in elkaar. En dat terwijl er geen groot prijskaartje gepaard gaat met het toestel.

Uiteraard was ik uiterst te spreken over het 90Hz scherm dat gebruikt is voor de OnePlus 7T. In de voorgaande serie was deze functie alleen te vinden in het Pro-model, maar daar is met de 7T-serie verandering in gekomen. Benieuwd naar de hele review? Lees het artikel hier!

Reageer op artikel:
OnePlus 7T camera en prestaties verbeterd dankzij update
Sluiten