OnePlus 7T Pro McLaren Edition officieel gelanceerd

OnePlus heeft vandaag de OnePlus 7T Pro McLaren Edition officieel gelanceerd. De producent sluit hiermee de volledige 7T-serie af die inmiddels bestaat uit de 7T, 7T Pro en dus ook de 7T Pro McLaren Edition.

Buiten het feit dat de OnePlus 7T Pro McLaren Edition een ontzettende bek vol is, zit het toestel ook vol met indrukwekkende specificaties. Net zoals de OnePlus 6T McLaren Edition, het toestel dat vorig jaar rond deze tijd verscheen, is het de meest geavanceerde smartphone van de gehele line-up. En hij is dus vanaf vandaag aan te schaffen.

OnePlus 7T Pro McLaren Edition biedt iets meer

De nieuwe OnePlus 7T Pro McLaren Edition staat qua specificaties dichterbij de “normale” 7T Pro, dan dat de 6T McLaren Edition bij de 6T stond. Maar dat wil uiteraard niet zeggen dat dit toestel niet voorzien is van een lading indrukwekkende specificaties. Zo beschikt het toestel over een 12GB RAM optie, waardoor het mogelijk is om nog meer uit je smartphone te halen. Denk hierbij aan het gebruiken van meerdere apps of het spelen van je favoriete games. Het toestel beschikt ook over een 4085mAh batterij die met Warp Charge 30T razendsnel opgeladen kan worden. Onder de motorkap zitten verder een Snapdragon 855 Plus-chip van Qualcomm en hebben we een opslagcapaciteit van 256GB.

Al met al een aardige gelijkenis met de normale 7T Pro dus, maar wel degelijk een indrukwekkend toestel. Komt dat niet door de specificaties, dan komt het wel door het uiterlijk van het toestel. De OnePlus 7T Pro McLaren Edition is uiteraard weer voorzien van een oranje en zwarte kleurcombinatie die, wat ons betreft, ontzettend strak is. Op de achterkant van het toestel vind je niet alleen een triple-camerasysteem, maar ook een houtpatroon die kenmerkend is voor de auto’s van McLaren. Een toffe toevoeging die het toestel nog unieker maakt dan de kleurencombinatie al deed.

Het toestel is vanaf vandaag beschikbaar in Nederland en is te koop voor een startprijs van €859. Interesse in de telefoon? Check deze link voor meer informatie!

Reageer op artikel:
OnePlus 7T Pro McLaren Edition officieel gelanceerd
Sluiten