Eerste gelekte OnePlus 7T renders onthullen belangrijke upgrade

De OnePlus 7 ligt nu een aantal maanden in de winkel en we kunnen je deze smartphone zeker aanraden. Opnieuw is de prijs-kwaliteitverhouding dik in orde en valt er weinig aan te merken op het toestel. Als we dan toch een punt van kritiek moeten benoemen, dan is het de camera. Gelukkig lijkt OnePlus dat minpuntje aan te gaan pakken bij de opvolger: de OnePlus 7T.

Het nieuwe toestel gaat naar verwachting later dit jaar aangekondigd worden, maar we krijgen nu alvast een voorproefje. Dat is te danken aan smartphone-insider OnLeaks. Zij komen regelmatig als eerste met details over aankomende smartphones en hebben het regelmatig bij het juiste einde. Ook in het geval van de OnePlus 7T zijn ze er als eerste bij. Onleaks komt dit keer met een aantal renders van het toestel en die zijn door de website Pricebaba wereldkundig gemaakt.

Eerste beelden van de OnePlus 7T

Op het eerste oog lijkt er niet veel te gaan veranderen. Zo zien we dat de 7T net als zijn voorganger een notch heeft. Ook het ontwerp van het uitstulpsel lijkt amper gewijzigd. Dat geldt ook voor het ontwerp van het toestel zelf. Hij is wel iets groter dan zijn voorganger. De 7T is nagenoeg even dik en breed als de OnePlus 7, maar wel bijna 3 mm langer.

Bekijk de renders in onderstaande video:

De positie van de powerknop en de volumeknoppen zijn bij de OnePlus 7T ongewijzigd. Deze zitten nog steeds respectievelijk rechts en links. Aan de onderkant vinden we de usb-c poort en de speaker. Voor de veranderingen moet je dus niet aan de voor- of zijkanten zijn, maar bij de achterkant. Daar vinden we namelijk drie camera’s en dat waren er bij de OnePlus 7 slechts twee.

Van twee naar drie camera’s

Niet alleen de hoeveelheid camera’s is gewijzigd, ook de manier waarop ze geplaatste zijn is anders. Niet meer onder elkaar, maar horizontaal naast elkaar. De specificaties van het camerasysteem met de drie lenzen is nog niet bekend. Hiermee heeft de OnePLus 7T geen primeur te pakken, want ook de OnePlus 7 Pro was al voorzien van een camerasysteem met drie lenzen.

OnePlus werkt hard aan camerasysteem

Het verbeteren van het camerasysteem staat hoog op de to-do lijst van OnePlus. Dit is eigenlijk nog het enige punt waarop ze achterblijven bij de concurrentie. Het toevoegen van een extra lens is een stap in de goede richting, maar OnePlus gaat veel verder dan dat. Benieuwd wat ze doen om hun camerasysteem te verbeteren? Klik dan hier.

Phone Arena

Reageer op artikel:
Eerste gelekte OnePlus 7T renders onthullen belangrijke upgrade
Sluiten