Op deze datum gaat de OnePlus 7T-serie (in Den Haag) onthuld worden

De maand oktober staat wederom voor de deur en dat betekent dat OnePlus zich weer klaar gaat maken om een nieuwe smartphone op de markt te brengen. Of in dit geval moeten we zeggen dat het bedrijf twee nieuwe smartphones op de markt gaat brengen. De producent onthult op 10 oktober 2019 de gloednieuwe OnePlus 7T-serie.

OnePlus 7T ziet op 10 oktober 2019 het daglicht

Op 10 oktober om 17:00 uur is het zover: de nieuwe OnePlus 7T-serie gaat het daglicht zien. De producent komt ook dit najaar weer met een nieuwe lancering en zal, net als begin 2019, ook nu weer twee smartphones op de markt gaan brengen. Waar we het afgelopen half jaar aan de slag hebben kunnen gaan met de OnePlus 7-serie, is het nu tijd om kennis te maken met de opvolger daarvan.

Zoals gewoonlijk zijn ook de afgelopen maanden de geruchten weer als paddestoelen uit de grond geschoten, maar wat er nu precies van waar is zal op 10 oktober dus bekend worden. Dit keer organiseert de producent een lanceringsevenement in Londen, en voor het Nederlandse publiek in Den Haag. Bij dit evenement is niet alleen de pers welkom, maar zal ook de community van OnePlus mee kunnen kijken met de wereldwijde lancering.

OnePlus 7T Pro lancering
Uitnodiging OnePlus 7T-serie lancering Afbeelding: OnePlus

Tijdens het evenement in Den Haag kunnen de aanwezigen niet alleen het debuut zien met OnePlus-medewerkers, maar zijn er ook verschillende activiteiten. Denk hierbij aan interactieve ervaringen, exclusieve demo’s en is er een kans om hele toffie goodies te verdienen die alleen bij het evenement beschikbaar zijn.

Investeren in het scherm

Een van de meest opvallende, en indrukwekkende, functies van de OnePlus 7 Pro was het 90 Hz Fluid AMOLED-display. In een persbericht laat de producent weten dat ook de nieuwe OnePlus 7T-serie voorzien zal zijn van de meest recente innovaties. Innovaties die volgens CEO Pete Lau vooral gericht zijn op het scherm.

“OnePlus is opgebouwd op de pijlers ‘snel en soepel’ – en we dagen onszelf continu uit om nog beter te zijn. Het scherm is het onderdeel van je smartphone waar je het meeste mee te maken hebt, dus het is logisch om daarin te investeren. Ik ben ontzettend benieuwd wat onze gebruikers vinden van de nieuwe OnePlus 7T-serie.”

Benieuwd wat wij van de OnePlus 7-serie vonden? Check dan hier de review van de 7 en hier de review van de 7 Pro.

Reageer op artikel:
Op deze datum gaat de OnePlus 7T-serie (in Den Haag) onthuld worden
Sluiten