Het is officieel: de OnePlus 8 serie wordt over twee weken onthuld

De geruchten wisten het al te melden, maar nu is het officieel: OnePlus onthult over twee weken de OnePlus 8 serie. Waar de serie precies uit bestaat en wat deze te bieden heeft krijgen we dan te horen. Al hebben we nu natuurlijk wel al een heel goed idee.

In de afgelopen maanden is er veel naar buiten gekomen over de nieuwe OnePlus 8 serie. Iets dat in de afgelopen weken zijn hoogtepunt kende. Geruchten, leaks en foto’s hebben ons al een goed beeld weten te geven van het toestel. En volgende week weten we dus wat er wel en niet van klopt.

OnePlus 8 serie ziet volgende week het daglicht

OnePlus maakt vandaag bekend dat de nieuwe OnePlus 8 serie op dinsdag 14 april 2020 het daglicht ziet. De geruchten wisten dit al enige tijd te melden, maar nu is er dan ook eindelijk officiële bevestiging. Het Chinese bedrijf introduceert naar alle verwachting de nieuwe OnePlus 8 en de 8 Pro. Kans dat er dit jaar nog een derde toestel aan de line-up wordt toegevoegd is groot. Het zou gaan om de OnePlus 8 Lite.

Of dit allemaal ook echt zo is, en of de specificaties die in de wandelgangen te horen zijn kloppen, krijgen we dus over twee weken te horen. Op 14 april worden de nieuwe telefoons, door middel van een livestream, aangekondigd. In Nederland is deze livestream ook te volgen, tegen de tijd van de onthulling zullen we je uiteraard vertellen waar en hoe je dat kan doen.

De OnePlus 8 serie wordt op 14 april 2020 onthuld in de livestream die om 17:00 uur begint.

Wat heeft de serie te bieden?

Wat de gehele OnePlus 8 serie te bieden heeft, wordt uiteraard op 14 april bekend gemaakt. Maar tot die tijd kan je nog wel met ons meedenken. Zoals gezegd hebben we namelijk een goed beeld van de gehele serie en denken we ook al te weten hoe de telefoons eruit komen te zien en wat voor specificaties ze dragen.

We hebben daarom een “Alles wat we weten artikel” geschreven en deze is hier te lezen. Dagelijks op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent OnePlus? Check dan ook zeker even ons overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Het is officieel: de OnePlus 8 serie wordt over twee weken onthuld
Sluiten