OnePlus 8 serie krijgt mogelijk nog een derde toestel

De OnePlus 8-serie, die we in de eerste helft van 2020 verwachten, zou voorzien kunnen worden van een goedkopere lite-variant. Deze zou aansluiten bij de renders van de 8 en 8 Pro die in oktober dit jaar verschenen.

De OnePlus 8 Lite duikt voor het eerst op dankzij een samenwerking tussen 91Mobiles en @OnLeaks. OnePlus lijkt namelijk aan het toestel te werken en op basis van gelekte informatie (en geruchten) bouwen de twee wederom aan een aantal renders. Ook is er 360-graden video van het toestel gemaakt.

Goedkopere OnePlus 8 Lite?

Officieel gezien is er nog niets bekend gemaakt, maar het lijkt er wel op dat de OnePlus 8-serie voorzien wordt van nog een derde toestel. Naast de reguliere 8 en de 8 Pro, kunnen we ook nog een goedkopere 8 Lite verwachten. Althans, als we de informatie van 91Mobiles en @OnLeaks mogen geloven. En met de reputatie van deze twee partijen is het informatie die we op z’n minst met jullie kunnen delen.

91Mobiles deelt de renders van @OnLeaks op hun website. Het zijn beelden die ons een nieuw OnePlus 8 toestel laten zien, waardoor we dus ook direct een idee hebben van hoe deze smartphone mogelijk ontworpen is. Er zijn nog geen specificaties over het toestel te vinden, maar vanuit de renders vallen wel degelijk dingen op te maken.

OnePlus 8 Lite
Voor en achterkant (Afbeelding: 91Mobiles / @OnLeaks)

Dit heeft het toestel mogelijk te bieden

Het eerste wat opvalt is het camera-eiland aan de achterkant van het toestel. Deze is voorzien van twee camera’s, maar biedt ook huis aan twee sensoren. Daarbij is ook de flitser opgenomen in dit systeem.

Wanneer we aan de voorkant kijken zien we een hole-punch notch in het scherm zitten. Ditmaal heeft OnePlus er dus niet voor gekozen om de druppel-notch te gebruiken, zoals het bedrijf dat deed bij de OnePlus 6T en OnePlus 7. Wel zit de hole-punch nog steeds in het midden van het scherm.

Wat overigens niet op het toestel zit is een vingerafdrukscanner, dus kans dat deze in het scherm verwerkt zit is vrij groot.

OnePlus 8 Lite
De OnePlus 8 Lite renders (Afbeelding: 91Mobiles / @OnLeaks)

Op dit moment weten we officieel gezien nog niet van het toestel. Wel wordt er gesproken over het feit dat OnePlus dit toestel als midrange-telefoon in de markt zal zetten. Welke prijs daar mee gepaard gaat is niet bekend.

Reageer op artikel:
OnePlus 8 serie krijgt mogelijk nog een derde toestel
Sluiten