Opvallende kleurenoptie OnePlus 8 serie lekt uit: maak kennis met Interstellar Glow

Een aantal uitgelekte renders tonen de kleurenopties van de OnePlus 8 serie. En waar ze allemaal uiterst interessant zijn om te bewonderen, is het Interstellar Glow die de meeste aandacht weet te pakken.

WinFuture en Ishan Agarwal hebben beide de renders van de kleurenopties gedeeld met de wereld. Naar verwachting duikt de OnePlus 8 serie volgende week op. En dat doen de smartphones dan waarschijnlijk met onderstaande kleurenopties.

OnePlus 8 in Interstellar Glow

We weten inmiddels wel dat bedrijven hun smartphones bijzondere kleurenopties geven. We bedoelen daarmee niet dat de kleuren zelf heel bijzonder zijn, maar dat de namen vooral heel bijzonder klinken. Al zijn er soms gevallen waarbij dit wel aan de orde is. Naast Glacial Green en Onyx Black, zal de nieuwe OnePlus 8 serie ook de optie Interstellar Glow krijgen.

Die kleurenoptie klinkt niet alleen interessant, maar zo oogt hij ook. Althans, als we naar de renders kijken die naar buiten zijn gebracht door WinFuture en Ishan Agarwal. Bewonder het pareltje hieronder:

Zoals je ziet is Interstellar Glow wel degelijk de interessantste van de twee. Het gaat om een combinatie van paars, rood en oranje dat naar onze mening ontzettend lekker uit weet te pakken.

Op dit moment weten we nog niet of alle kleuren beschikbaar zullen zijn voor zowel de OnePlus 8 als de OnePlus 8 Pro. Dat zullen we op een later moment te weten komen.

Specificaties, foto’s en leaks

 

In de afgelopen paar maanden is de OnePlus 8 serie regelmatig voorbij gekomen. Of het nu gaat om gelekte specificaties, foto’s of geruchten: ze kwamen allemaal voorbij. En dat zorgt ervoor dat we op dit moment een aardig beeld hebben van de smartphone. Sterker nog: we hebben al een heel mooi overzicht kunnen maken met wat de OnePlus 8 serie te bieden heeft.

Ben je benieuwd hoe de line-up er mogelijk uit komt te zien? Check dan zeker even ons “alles wat we denken te weten” artikel even.

Reageer op artikel:
Opvallende kleurenoptie OnePlus 8 serie lekt uit: maak kennis met Interstellar Glow
Sluiten