OnePlus 8 ook dit jaar aan te schaffen voor de officiële verkoop

Op 14 april 2020 onthuld OnePlus de gloednieuwe OnePlus 8 serie. Waar het toestel uit bestaat, wanneer hij te koop is en voor hoeveel krijgen we op die datum te weten. Maar voor de OnePlus-community is het al mogelijk om direct aan de slag te gaan met het nieuwe vlaggenschip.

OnePlus staat bekend om de Pop-up verkoop voor community-leden van het merk. Dit zorgt ervoor dat fans al direct aan de slag kunnen, nadat de telefoon is aangekondigd. Alleen moet het dit jaar wel net even anders gebeuren, want een fysieke pop-up winkel wordt lastig dit jaar. Dit is het plan.

OnePlus 8 serie vanaf 14 april voor leden

OnePlus staat er inmiddels wel om bekend dat het extra goed is voor zijn community-leden. Het bedrijf luistert naar de feedback, organiseert exclusieve evenementen en geeft ze voorrang bij het aanschaffen van nieuwe producten. Iets dat het bedrijf ook zeker wil gaan doen met de komst van de nieuwe OnePlus 8 serie. Deze wordt op 14 april om 17:00 uur aangekondigd en community-leden kunnen deze om 18:00 uur al aanschaffen in de pop-up winkel. Maar hoe gaat dat, in tijden van corona, eigenlijk in zijn werk?

Samen met Belsimpel zet OnePlus de online pop-up store op. De twee partijen zorgen ervoor dat community-leden toegang krijgen voordat de nieuwe OnePlus 8 serie in de verkoop gaat. De bedoeling met de pop-up winkel is dat fans de telefoons als eerste kunnen ervaren en in een persbericht maakt het bedrijf duidelijk dit nu niet anders te doen. Al wordt dit dus wel in een ander jasje gestoken, door de smartphones in een speciale pop-upverpakking versturen.

OnePlus 8 pop-up
De aankondiging (Afbeelding: OnePlus)

Het gaat hierbij om een limited edition verpakking. Je moet er dus snel bij zijn als fan, want ze kunnen zomaar snel uitverkocht zijn. De speciale verpakking is te koop via Belsimpel en in zeer beperkte oplage ook verkrijgbaar via de website van OnePlus.

Wat heeft de serie te bieden?

Wat de nieuwe OnePlus 8 serie precies te bieden heeft, krijgen we officieel nog tehoren. Wel hebben geruchten, leaks en eerder aankondigingen al een goed beeld weten te schetsen. Iets dat in dit artikel goed te lezen is.

Uiteraard is de rest van de informatie nog geheim. Officieel gezien worden alle details op 14 april aangekondigd door middel van een livestream. Deze zal om 17:00 uur starten en is te bereiken via deze link.

Reageer op artikel:
OnePlus 8 ook dit jaar aan te schaffen voor de officiële verkoop
Sluiten