Zo kijk je vanmiddag de onthulling van de OnePlus 8 serie live mee

Vanmiddag is het dan eindelijk zover: de nieuwe OnePlus 8 serie wordt officieel onthuld. OnePlus heeft in de afgelopen weken al verschillende dingen bekend gemaakt, maar vanmiddag worden echt alle details bekend gemaakt. En jij kan live meekijken.

Normaal gesproken organiseert OnePlus een evenement en worden de nieuwe toestellen op een podium onthuld. Dat is dit, dankzij COVID-19, niet het geval. De aankondiging gebeurt dit keer volledig online en jij kan meekijken. Hoe? We leggen het je uit!

Onthulling OnePlus 8 serie: zo kijk je mee

OnePlus onthult vanmiddag de nieuwe OnePlus 8 serie door middel van een livestream. Deze is niet alleen voor pers en leden van de community te volgen, maar voor iedereen. Tijdens de livestream kom je alles te weten over de nieuwe toestellen van het merk. Zo krijgen we informatie over de specificaties, zien we het ontwerp van de toestellen en weten we eindelijk hoeveel ze gaan kosten.

De livestream is op twee manieren te volgen. Zo is deze via de website van OnePlus te bekijken. Check je de OnePlus 8 serie liever op YouTube, dan kan je vanaf 17:00 uur kijken via onderstaande embed.

Wat kunnen we verwachten?

Ondanks het feit dat vanmiddag alle details pas bekend worden, weten we wel al een beetje wat we kunnen verwachten. Zo heeft OnePlus zelf inmiddels al het een en ander aangekondigd voor de nieuwe OnePlus 8 serie. Wat dat betreft weten we zeker dat we de volgende dingen kunnen verwachten:

  • Een Fluid AMOLED scherm met een verversingssnelheid van 120Hz
  • De nieuwe Snapdragon 865 processor en UFS 3.0
  • Draadloos opladen (in de vorm van Warp 30 Wireless).
  • 5G-ondersteuning
  • Een matte-frosted glazen afwerking

Dat is wat we officieel gezien weten over de nieuwe OnePlus 8 smartphones. Wat we onofficieel allemaal zijn tegengekomen in de wandelgangen (door leaks, geruchten en beelden) is hier te lezen.

Wanneer is de OnePlus 8 serie te koop?

De OnePlus 8 serie wordt vanmiddag om 17:00 aangekondigd, maar wanneer kan jij er mee aan de slag?

OnePlus maakt bekend dat dit direct na de keynote, ongeveer vanaf 18:00 uur, mogelijk is. Dan gaan de pop-up boxen in de verkoop via Belsimpel en de website van OnePlus. Deze worden vervolgens op 15 april, morgen dus, afgeleverd. Meer weten over de speciale boxen, lees dan zeker even dit artikel.

Reageer op artikel:
Zo kijk je vanmiddag de onthulling van de OnePlus 8 serie live mee
Sluiten