OnePlus 8 Pro toch nog een geheim: eerste foto’s niet echt

De eerste foto’s van de OnePlus 8 Pro, die eerder deze week opdoken, lijken minder echt te zijn dan gedacht. De zogenaamde lekker heeft dit, middels een Twitter-bericht, naar buiten gebracht.

Door de komst van de eerste OnePlus 8 Pro foto’s dachten we te weten hoe de nieuwe smartphone van het bedrijf eruit zou komen te zien. Zo zagen we bijzonder veel gelijkenissen met zijn voorganger: de OnePlus 7T Pro. Maar nu de foto’s niet echt blijken, is het ontwerp van de nieuwe OnePlus 8 Pro toch nog een geheim.

OnePlus 8 Pro foto’s niet echt

Toen de eerste foto’s van de OnePlus 8 Pro dit weekend naar buiten kwamen, waren veel mensen enthousiast. Niet alleen op social media werd er flink gereageerd op de eerste kiekjes. Ook de media ging los. En ja, we moeten ook zeker hand in eigen boezem steken, want ook wij schreven er begin deze week over. Maar er was een persoon die zijn twijfels vrijwel direct uitte over de uitgelekte foto’s. Die persoon was niemand minder dan AllAboutSamsung redacteur Max J:

En het lijkt er dus op dat Max het bij het rechte eind had. Via zijn Twitter-pagina komt een bericht naar buiten van Lao OP inside, de persoon die de foto’s via Snapchat de wijde wereld in heeft geholpen. In het bericht is te lezen dat de zes foto’s, die in de loop der tijd naar buiten zijn gebracht, allemaal nep zijn.

Met de foto’s lijkt Lao OP inside duidelijk te willen maken dat je niet altijd maar alles moet geloven wat je ziet. Een verveelde student heeft het voor elkaar gekregen om 40 miljoen mensen te bereiken, via 50 verschillende nieuwsplatformen in 30 verschillende talen. Een aantal van deze nieuws-outlets behoren tot de grootste in de Verenigde Staten.

Waterdichtheid en draadloos opladen

Hoe de OnePlus 8 Pro er dus uit komt te zien is op dit moment dus nog een geheim, maar er zijn nog wel geruchten in de wandelgangen die op dit moment nog niet zijn tegengesproken. Zo gaat het gerucht dat de nieuwe smartphone een IP68-rating krijgt. Het zou voor het eerst zijn de OnePlus een smartphone voorziet van de certificering. Ook zou dit de eerste telefoon van het merk kunnen zijn dat draadloos kan opladen.

Beide functionaliteiten werden eerder als nonsense gezien door OnePlus, maar daar lijkt het bedrijf op terug te komen. Mits de geruchten kloppen dus.

Reageer op artikel:
OnePlus 8 Pro toch nog een geheim: eerste foto’s niet echt
Sluiten