Mark Hofman
Mark Hofman Smartphones 13 mrt 2020

OnePlus 8 Pro gespot in de handen van Robert Downey Jr

Acteur Robert Downey Jr is gespot met, wat lijkt op, een OnePlus 8 Pro. Niet heel gek, gezien het feit dat de acteur zomaar weer kan samenwerken met het merk.

Vorig jaar werd Robert Downey Jr, die je mogelijk kent als Tony Stark uit de Marvel-films, ingeschakeld voor de promotie van de OnePlus 7-serie. Mogelijk een succes, gezien de acteur met een gloednieuwe telefoon gespot is.

Robert Downey Jr en de OnPlus 8 Pro

Website Slashleaks is de eerste die met de foto naar buiten komt. Op deze foto is Robert Downey Jr. te zien die in gesprek is met, wat lijkt, een regisseur. In zijn hand zit duidelijk een telefoon van OnePlus.

In eerste instantie zou je denken dat het om de OnePlus 7T Pro gaat, maar het camerasysteem ontkracht dat. Wie goed kijkt naar de foto kan namelijk een extra sensor-strip aan de zijkant van het camerasysteem zien.

Hierdoor gaat het gerucht dat dit de OnePlus 8 Pro zou zijn. Maar er is een gerucht dat meer de aandacht weet te trekken.

Lekt OnePlus de foto zelf uit?

De foto ziet er namelijk alles behalve uit alsof iemand met achterwerk tussen de brandnetels heeft gelegen. Het shot ziet er uiterst professioneel uit en lijkt dus gelekt te zijn door OnePlus zelf. Althans, dat is het geluid dat we meerdere malen tegenkomen.

OnePlus heeft in het verleden wel vaker zaken eerder naar buiten gebracht dan de onthulling van een nieuwe telefoon. Zo dook de OnePlus 7T al ruimschoots voor de onthulling op via Social Media. Iets dat OnePlus overigens zelf deed.

Daarbij zijn leaks anno 2020, ook voor bedrijven, een uitstekende manier om aandacht te krijgen voor je producten. Het zou dus zomaar kunnen.

OnePlus 8 Pro: wat heeft het toestel te bieden?

Wat de OnePlus 8 Pro allemaal heeft te bieden, dat weten we volgende maand waarschijnlijk pas. De verwachting is op dit moment dat de smartphone op 15 april 2020 het daglicht ziet.

In de tussentijd houden we ons zoet met eerdere geruchten over het toestel. Zo weten we dat de OnePlus 8 Pro eindelijk draadloos kan opladen. Sterker nog: het zou de concurrentie op dat gebied volledig verpletteren. Ook zou de telefoon eindelijk voorzien zijn van een IP-rating.

Volgende maand weten we, als het goed is, meer!

Reageer op artikel:
OnePlus 8 Pro gespot in de handen van Robert Downey Jr
Sluiten