Jij kan de OnePlus 8 al voor de officiële lancering testen (dit is hoe)

De OnePlus 8 vlaggenschepen komen er aan. Op dit moment is nog niet bekend wanneer dat precies gebeurt, maar de verwachting is halverwege volgende maand. Maar voor de nieuwe smartphones het daglicht zien, kan jij ze als fan al testen.

Om dit mogelijk te maken heeft OnePlus het The Lab initiatief weer onder het stof vandaan gehaald. Het Chinese bedrijf maakt het hiermee mogelijk dat een aantal fans van het merk al voor lancering aan de haal kunnen gaan met het meest recente vlaggenschip. Een unieke kans voor de echte fans dus. En ook jij kan meedoen.

OnePlus 8 te testen voor de lancering

Het OnePlus The Lab programma brengt community-leden en enthousiastelingen samen om nieuwe smartphone te recenseren. Het gaat hierbij vaak om een OnePlus telefoon die het daglicht nog moet zien, om ze ook een stukje exclusiviteit te geven. Iets waar het Chinese bedrijf overigens heer en meester in is. Er zijn weinig smartphonemerken die in de afgelopen jaren zoveel exclusiviteit aan hun fans hebben gegeven. Heel tof om te zien.

In een aankondiging maakt een medewerker van OnePlus duidelijk wat jij als fan hier nu precies aan kan hebben:

“Doe mee aan The Lab en ik stuur een mysterieuze nieuwe telefoon jouw kant op. Nog voor de lancering! En weet je wat het mooiste deel van dit alles is? Je mag hem aan het einde nog houden ook!”

OnePlus geeft tien verschillende deelnemers de mogelijkheid om hand te leggen aan de nieuwe smartphone. En dat wordt waarschijnlijk, zoals we in dit artikel al uitgebreid hebben besproken, de nieuwe OnePlus 8, 8 Pro of 8 Lite. OnePlus zelf noemt het op dit moment alleen nog “the flagship”.

Hoe doe je mee?

Iedereen kan meedoen, zelfs mensen die geen OnePlus gebruikers zijn. Al moet er wel bij vermeld worden dat zes van de tien beschikbare telefoons beschikbaar worden gesteld voor forumleden. En nu ben jij een slimmerik en maak je met een peper in de achterkant snel een account aan. Maar helaas ben je dan te laat. Accounts die na de aankondiging aangemaakt worden tellen niet.

Je kan je via deze link tot 1 april aanmelden. Om 11 uur in de ochtend sluiten de aanmeldingen. Vervolgens worden de winnaars op 2 april bekend gemaakt. Go get them!

Reageer op artikel:
Jij kan de OnePlus 8 al voor de officiële lancering testen (dit is hoe)
Sluiten