Mark Hofman
Mark Hofman Smartphones 12 okt 2020

OnePlus 8T op 14 oktober niet alleen: nieuwe Nord-smartphone komt

Over twee dagen maakt de wereld kennis met de gloednieuwe OnePlus 8T. De nieuwe high-end smartphone zal zeker het hoofdonderwerp zijn, maar is zeker weten niet alleen. De OnePlus Nord lijkt ook aanwezig te zijn op het evenement.

Dat is overigens geen gerucht, maar dit weekend bekend gemaakt door OnePlus zelf. Op social media wordt duidelijk dat we te maken hebben met een speciale editie van de smartphone.

Speciale editie van de OnePlus Nord

Zoals gezegd is de komst van de speciale editie van de OnePlus Nord door het bedrijf zelf bekend gemaakt. Zo is bijvoorbeeld te zien op onderstaande foto die op Instagram geplaatst is. Op dit moment lijkt het er sterk op dat het Chinese bedrijf kiest voor een nieuwe kleurenoptie en afwerking. De OnePlus 8T is dus niet alleen…

Zoals je ziet doelt het bedrijf hierboven op een zandsteen-achtige afwerking. De OnePlus Nord is op dit moment in twee verschillende kleurenopties te verkrijgen en zou er dus een derde bij kunnen krijgen. Wat dat betreft heb je als consument dus keuze uit de volgende opties:

  • Blue Marble
  • Grey Onyx
  • Sandstone

De officiële naam is natuurlijk nog niet bekend, maar het zou zomaar eens om een matte achterkant kunnen gaan. De verwachting is dat de interne specificaties wel hetzelfde blijft als bij de andere modellen. Op 14 oktober weten we dat overigens pas zeker.

OnePlus 8T

Uiteraard draait het op 14 oktober allemaal om de OnePlus 8T en niet om de OnePlus Nord. De nieuwe smartphone van OnePlus zal waarschijnlijk hoge ogen gooien, gezien het gaat om een nieuw high-end model. De opvolger van de OnePlus 8 en 8 Pro is in de laatste weken veel besproken. Iets waar ook het bedrijf zelf keihard aan meedoet.

Op die manier weten we bijvoorbeeld dat de OnePlus 8T voorzien is van een beeldscherm met een verversingssnelheid van 120Hz. Daarnaast laadt de smartphone op met een vermogen van 65W en is de selfiecamera van een unieke functionaliteit voorzien. Oh, en we hebben slecht nieuws voor mensen die op het Pro-model zitten te wachten.

Aanstaande woensdag heeft de OnePlus 8T in ieder geval geen geheimen meer voor ons. Dan wordt het toestel onthult!

Reageer op artikel:
OnePlus 8T op 14 oktober niet alleen: nieuwe Nord-smartphone komt
Sluiten