OnePlus 8T: gloednieuwe 5G-smartphone volgende maand onthuld

Terwijl de geruchten rond een nieuwe OnePlus Nord als een malle door de wandelgangen gaan, komt het bedrijf met een nieuwe aankondiging. De OnePlus 8T wordt op 14 oktober 2020 onthuld.

De nieuwe smartphone zal de OnePlus 8 (Pro) opvolgen en wordt naar alle waarschijnlijkheid een 5G-vlaggenschip.

OnePlus 8T onthulling op 14 oktober 2020

Ondanks het feit dat de aandacht de laatste tijd bij de nieuwe OnePlus Nord lag, werd de komst van de OnePlus 8T 5G al wel verwacht. In de wandelgangen werd al gesproken over een onthulling op 14 oktober 2020 en die voorspellingen lijken juist te zijn.

Via social media wordt de komst van de OnePlus 8T 5G bekendgemaakt. De onthulling wordt ook bij de pers onder de aandacht gebracht door middel van een persbericht en op YouTube duikt er een video op over de onthulling. Uiteraard speelt Robert Downey Jr., die al tijden een deal heeft met het Chinese bedrijf, van de partij. Deze video is hieronder te bekijken:

 

Uiteraard heeft OnePlus nog weinig informatie naar buiten gebracht. Zowel op Twitter als op Instagram wordt er alleen gesproken over de aankondiging. Dat wil overigens niet zeggen dat we onthulling voorbereidt in kunnen. Bij afgelopen lanceringen werden er, naar aanloop van het evenement, bepaalde elementen onthuld. Dat zal bij de OnePlus 8T 5G ook zeker niet anders zijn.

Meer dan de smartphone

Als we de geruchten van de laatste tijd mogen geloven, dan kunnen we meer verwachten dan de OnePlus 8T 5G alleen. Er wordt bijvoorbeeld ook gesproken over de introductie van een smartwatch. Deze heeft mogelijk een ronde vorm en is voorzien van Google’s Wear OS besturingssysteem. Daarnaast worden ook goedkopere OnePlus Buds Z Wireless Bluetooth Earbuds verwacht.

De OnePlus 8T heeft naar verluidt een scherm met een verversingssnelheid van 120Hz, een grote batterij dan zijn voorganger en de mogelijkheid om op te laden met een vermogen van 65W. Maar hou er rekening mee dat dit allemaal geruchten zijn. Of deze specificaties ook echt in de smartphone zitten weten we op 14 oktober pas.

Reageer op artikel:
OnePlus 8T: gloednieuwe 5G-smartphone volgende maand onthuld
Sluiten