OnePlus 8T 5G: nog een nieuwe functionaliteit ziet nu al het daglicht

Als OnePlus als bedrijf ergens slecht in is, dan is het wel dat het zijn enthousiasme nooit voor zich kan houden. Iets dat voor fans van het merk, en voor ons, alleen maar positief is. Zo hebben we inmiddels al een aardig beeld van wat de OnePlus 8T 5G binnenkort te bieden heeft.

Kort geleden maakte OnePlus bekend dat de OnePlus 8T 5G op 14 oktober 2020 het daglicht ziet. Alleen wil dat dus niet zeggen dat het Chinese bedrijf tot de tijd de lippen stijf op elkaar houdt.

OnePlus 8T 5G: nieuwe functionaliteit ziet daglicht

Het is inmiddels kenmerkend voor OnePlus dat er, in aanloop van de lancering, bepaalde zaken al bekend worden gemaakt. Dan hebben we het bijvoorbeeld over de verversingssnelheid van het scherm, maar ook over het vermogen waarmee de batterij opgeladen wordt. Dit is dus ook het geval voor de OnePlus 8T 5G, waar afgelopen weekend nog meer informatie van naar buiten kwam.

De smartphone, die volgende week wordt aangekondigd, is namelijk voorzien van een ultra-wide camera. Een functionaliteit die ook in de vorige modellen opdook en dus niet uniek is voor de OnePlus 8T 5G. Alleen maakt het Chinese bedrijf via Twitter bekend dat deze functionaliteit wel degelijk vernieuwend is.

Zoals je hierboven je hierboven kunt zien gaat het om een ultra-wide functionaliteit voor de selfiecamera. Met de OnePlus 8T 5G krijg je voor het eerst dus ook daadwerkelijk iedereen op je selfie, in plaats van gezichten die half buiten beeld vallen. Een functionaliteit die, naar ons idee, erg handig zou kunnen zijn dus!

Wat weten we nog meer?

Zoals gezegd heeft OnePlus de afgelopen tijd meer naar buiten gebracht. Niet alleen over wat we wel kunnen verwachten, maar ook zeker over wat we niet kunnen verwachten.

Zo bracht OnePlus CEO Pete Lau vorige week naar buiten dat de OnePlus 8T 5G dit keer niet voorzien zal zijn van een Pro-variant. Meer weten? Check dan zeker even dit artikel!

Reageer op artikel:
OnePlus 8T 5G: nog een nieuwe functionaliteit ziet nu al het daglicht
Sluiten