OnePlus 8T batterij indrukwekkender dankzij gloednieuwe update (en meer)

De OnePlus 8T, de meest recente smartphone van OnePlus, is een beetje beter geworden. Het Chinese bedrijf heeft een nieuwe update van OxygenOS naar buiten gebracht in o.a. Europa. De update zorgt niet alleen voor verbeteringen in de software, maar ook op het gebied van prestaties.

Zo presteert de nieuwe OnePlus 8T beter dan voorheen en doet de batterij het ook een stukje beter. We leggen je precies uit wat er nieuw is.

OnePlus 8T een stukje beter dankzij update

OnePlus rolt nieuwe software uit voor de OnePlus 8T. De smartphone wordt in India, Europa en meerdere landen voorzien van OxygenOS 11.0.2.3. Dat is een update die zowel optimalisatie in de software weet te brengen als dat het wat problemen aanpakt op gebied van energiegebruik. De smartphone kan namelijk nog wel eens wat hitte genereren en met de update grijpt OnePlus in.

Er worden ook een aantal wijzigingen doorgevoerd op gebeid van prestaties. Bestaande problemen worden opgelost en de OnePlus 8T moet op dit gebied wat stabieler functioneren. Wat betreft de batterij zijn er een aantal aanpassingen gedaan, zoals de energie die het gehele systeem verbruikt, om deze langer mee te laten gaan. Naast het feit dat de OnePlus 8T dus ongelofelijk snel oplaadt, gaat de batterij dus een stukje minder snel leeg. Een uitstekende oplossing!

OnePlus 8T
Aansluitingen (Afbeelding: Mark Hofman / WANT)

Meer verbeteringen

De nieuwe update brengt meer verbeteringen naar de OnePlus 8T. Zo worden bepaalde problemen opgelost en functionaliteiten geoptimaliseerd. Op Bluetooth gebied zijn er twee grote updates te vinden. Zo wordt de verbinding geoptimaliseerd om vertraging in de verbinding zo laag mogelijk te houden. Daarnaast wordt de stabiliteit van die verbinding ook geoptimaliseerd.

De galerij app op de OnePlus 8T had last van een opvallende probleem. Wanneer je een preview van een foto wilde bekijken, gebeurde er iets vreemds met het beeld. Dat probleem is opgelost. Verder heeft OnePlus de Intelligente 5G-functionaliteit geoptimaliseerd. Op deze manier is het mogelijk om langer met de batterij te doen, terwijl je gebruik maakt van een 5G-verbinding.

De update is nu te downloaden via de instellingen van je smartphone. Benieuwd wat wij van het toestel vinden, check dan zeker even deze review!

Reageer op artikel:
OnePlus 8T batterij indrukwekkender dankzij gloednieuwe update (en meer)
Sluiten