Mark Hofman
Mark Hofman Smartphones 14 okt 2020

De OnePlus 8T wordt vanmiddag onthuld: zo kijk je live mee!

De OnePlus 8T, de nieuwe smartphone van OnePlus, ziet vandaag eindelijk het daglicht. Het bedrijf kondigde eerder al aan dat we het toestel te zien krijgen en gaf zelfs al een aantal functionaliteiten prijs.

Wat de smartphone exact te bieden heeft is op dit moment natuurlijk nog niet bekend. Dat weten we later deze middag pas. De presentatie start om 16:00 uur en in dit artikel vertellen we je precies hoe je deze live kunt volgen.

De nieuwe OnePlus 8T

Zoals gezegd weten we al enige tijd dat de OnePlus 8T eraan zit te komen. Het Chinese bedrijf introduceert vanmiddag niet alleen de nieuwe functionaliteiten, maar onthult ook de prijs en het uiterlijk van de smartphone. Toch is niet alles een geheim meer.

We zijn inmiddels wel gewend dat OnePlus bepaalde functionaliteiten al voor de presentatie bekendmaakt. Iets dat het bedrijf ook deed met de OnePlus 8T door het 120Hz scherm alvast aan te kondigen. Daarnaast werd de Ultra-Wide functionaliteit van de selfiecamera en het laadvermogen van 65W al bekendgemaakt.

Hoeveel de smartphone kost, wat het camerasysteem kan doen en hoe de smartphone eruit ziet weten we vanmiddag pas!

Zo kijk je live mee!

Om 16:00 uur Nederlandse tijd gaat het evenement van start. Het mooie ervan is dat je de onthulling van de OnePlus 8T ook vanuit je eigen huiskamer live kan volgen. Hoe? Het is eigenlijk vrij simpel.

Via de onderstaande embed is het mogelijk om de livestream te volgen.

Veel kijkplezier en vergeet na het evenement ook zeker niet de website van WANT te bezoeken. We zorgen ervoor dat er een overzicht met alle specificaties en prijzen voor je klaarstaat!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
De OnePlus 8T wordt vanmiddag onthuld: zo kijk je live mee!
Sluiten