Mark Hofman
Mark Hofman Smartphones 29 sep 2020

Zit je op de OnePlus 8T Pro te wachten? Dan hebben we slecht nieuws voor je!

Sinds de OnePlus 7 krijgen we van het Chinese bedrijf niet één, maar twee versies in het voorjaar en het najaar. Iets dat dit jaar bijvoorbeeld ook gebeurde met de OnePlus 8. Het nieuwe toestel, de OnePlus 8T, is dit keer alleen niet voorzien.

Dat wordt bekend dankzij een bericht van CEO Pete Lau. Op Weibo, een Chinese variant op Twitter, krijgen we dit jaar geen Pro-model bij de 8T te zien.

Geen OnePlus 8T Pro in 2020

Op Weibo laat Pete Lau, onder zijn echte naam Liu Zuohu, weten dat we dus geen Pro-model te zien krijgen op 14 oktober. Mensen die een Pro-level telefoon op zak willen hebben van het merk worden door de CEO verwezen naar de OnePlus 8 Pro. Dat toestel verscheen eerder dit jaar en had alles weg van een volwaardig vlaggenschip. Iets dat ook in onze review naar buiten kwam.

Volgens de CEO van OnePlus is het lastig om de 8 Pro te overtreffen. Vandaar dat het bedrijf alleen de nieuwe OnePlus 8T naar buiten brengt. Iets dat we volledig kunnen begrijpen. Het verschil tussen de OnePlus 7T Pro en de reguliere 7 Pro was ook nihil. Het enige grote verschil was het scherm met een hogere verversingssnelheid en een telefoto-lens op de achterkant van de smartphone. Het ziet ernaar uit dat het Chinese bedrijf de stap tussen de OnePlus 8 Pro en 8T Pro niet veel groter is.

OnePlus 8T Pro
Het bericht op Weibo (Afbeelding: Weibo)

Indrukwekkend toestel

Uiteraard wil dit alles niet zeggen dat de nieuwe OnePlus 8T geen indrukwekkend toestel wordt. In tegendeel zelfs. In de afgelopen paar dagen heeft OnePlus, zoals verwacht, al wat specificaties naar buiten gebracht. Naast het feit dat het toestel een 120Hz beeldscherm krijgt, kunnen we ook op batterijgebied veel verwachten. Zo is het toestel waarschijnlijk voorzien van een 4500mAh batterij die op te laden is met een vermogen van 65W.

Meer weten over de functionaliteit en de smartphone? Check dan zeker even dit artikel!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Zit je op de OnePlus 8T Pro te wachten? Dan hebben we slecht nieuws voor je!
Sluiten