OnePlus 8T laadt mogelijk sneller op dan je ooit had durven dromen

Waar de wereld al een tijdje voorzien is van de OnePlus 8-serie, kijken we inmiddels alweer vooruit naar de volgende release van het bedrijf. Zo wordt er eind dit jaar nog een smartphone-serie van het bedrijf verwacht en denken we dat deze de OnePlus 8T-serie gaat heten. En we zijn nu al fan.

Dankzij code in de Android 11 beta duikt namelijk een nieuwe snellader van het bedrijf op. Het gaat om de Super Warp Charger die jouw OnePlus 8T straks met een vermogen van 65W op zal laden. Sorry…hoeveel?

OnePlus 8T met 65W snellader

Ontwikkelaar Lavin Amarnani dook in de beta van Android 11 en kwam een aantal opvallende dingen tegen. Een van deze dingen was het feit dat OnePlus werkt aan nieuwe oortjes genaamd de OnePlus Pods. Daar schreven we eerder al dit verhaal over. 

Het andere ding was een snellader met de Super Warp Charger. Deze oplader zou, als we de code moeten geloven en juist begrijpen, de smartphone op moeten kunnen laden met een vermogen van maar liefst 65W. Dat is een aanzienlijk grote stap vooruit ten opzichte van de 30W snellader die op dit moment inbegrepen zit bij de OnePlus 8 Pro. Het is niet de eerste keer dat we iets te horen krijgen over de nieuwe snellader. Zo dook de 65W oplader van de OnePlus 8T vorige maand namelijk ook al op in een TÜV Rheinland certificaat.

Daarnaast bieden de Oppo Find x2 Pro en de Realme X50 Pro ook ondersteuning voor 65W snelladen. Nu weten we dat OnePlus nauw samenwerkt met beide partijen op het gebied van technologie, dus het zou zeker geen onlogische stap zijn voor de OnePlus 8T.

Ice Blue

De code toont overigens niet alleen de komst van een 65W Super Warp Charger. Ook de kleurenopties van de OnePlus 8 serie staan op een rijtje. Nu is dat niet zo indrukwekkend an sich, gezien het feit dat de toestellen al even uit zijn. Toch weet het dankzij de kleurenoptie Ice Blue onze aandacht te trekken. Het zou zomaar eens een nieuwe variant van de OnePlus 8 kunnen zijn. Deze zal dan later dit jaar moeten verschijnen.

Reageer op artikel:
OnePlus 8T laadt mogelijk sneller op dan je ooit had durven dromen
Sluiten