De OnPlus 8T krijgt een epische Cyberpunk 2077 Edition: zo ziet hij eruit!

Sinds vorige week ligt de nieuwe OnePlus 8T in de winkels, maar dat wil niet zeggen dat we alle varianten al gezien hebben. Waar het bedrijf voorheen met McLaren samenwerkte voor speciale edities, doet dat het dit keer met een andere partij.

OnePlus werkt samen met de Poolse game-ontwikkelaar CD Projekt Red. De studio staat bekend om de games van The Witcher, maar is nu druk bezig met een van de grootste games van het jaar: Cyberpunk 2077. Voel je de bui al hangen?

OnePlus 8T Cyberpunk 2077 Edition

De komst van de OnePlus 8T Cyberpunk 2077 Edition is een feit. Althans, in China dan. OnePlus heeft vandaag bekend gemaakt dat de speciale variant van de smartphone vanaf 2 november te koop zal zijn. Dat is alleen niet het enige waar het bedrijf mee komt. OnePlus brengt ook een paar beelden naar buiten, die al iets van het ontwerp onthullen.

Op Weibo, een soort Twitter-achtig platform uit China, heeft het bedrijf ook een eerste foto gedeeld.

OnePlus 8T Cyberpunk
Reclame voor de speciale editie OnePlus 8T Cyberpunk

Vervolgens kwam ook OnePlus CEO Pete Lau met een foto.

OnePlus 8T Cyberpunk
Een eerste glimp (Afbeelding: OnePlus)

We zien eigenlijk alleen de achterkant van de OnePlus 8T in deze speciale editie, maar is te donker om ook iets goed te kunnen zien. Het enige dat opvalt, op de foto van Pete Lau, is het camerasysteem. Op dat systeem is het logo van de game te zien.

Niet naar Nederland

Op dit moment is het nog niet bekend wat de smartphone nog meer te bieden heeft. Zoals we bijvoorbeeld gewend zijn van de McLaren editions gingen er ook hoogstaandere specificaties mee gepaard. Zo werd Warp Charge bijvoorbeeld geïntroduceerd op zo’n McLaren variant en werden de smartphones geleverd met meer werk-en opslaggeheugen.

Helaas voor ons is het wel bekend of deze smartphone ook naar Nederland komt. De Nederlandse tak van OnePlus laat aan deze website weten dat we de nieuwe Cyberpunk 2077 Edition hier niet hoeven te verwachten.

Benieuwd wat wij van de 8T vonden? Check dan zeker onze review over de smartphone!

Reageer op artikel:
De OnPlus 8T krijgt een epische Cyberpunk 2077 Edition: zo ziet hij eruit!
Sluiten