OnePlus 8T lijkt op te laden met een gigantisch vermogen: snelste tot nu toe?

Binnenkort brengt OnePlus de nieuwe OnePlus 8T uit. De presentatie van de smartphone staat gepland op 14 oktober. Tussen nu en dan mogen we nog wat nieuws en geruchten verwachten, waaronder nu de teaser over het snelladen. De teaser komt bij OnePlus vandaan.

In de afgelopen weken zijn er ook al renders gelekt en ligt er wat informatie op straat over mogelijke specificaties. Maar nu brengt OnePlus ook zelf al informatie naar buiten over de aankomende smartphone. Op de officiële pagina van de OnePlus 8T 5G wordt namelijk een hint gegeven over snelladen. Zoals het er nu naar uitziet krijgt de 8T namelijk ondersteuning voor 65 watt-snellaadtechnologie.

Wanneer je voor het eerst op de pagina terechtkomt, dan krijg je namelijk een bewegende graphic te zien van twee accu’s die gelijktijdig opgeladen worden. Na het opladen staat er een Check it Out-knop onderin beeld. Klik je op die knop, dan krijg je een soort AR-view te zien van de binnenkant van de telefoon, waar de twee batterijen zichtbaar zijn. Daardoor leeft nu het idee dat OnePlus 65 watt-snelladen wil implementeren voor de OnePlus 8T 5G. Nog even ter herinnering: Oppo introduceerde een soortgelijke accutechnologie namelijk ook voor de Oppo Find X2 Pro. OnePlus en Oppo hebben hetzelfde moederbedrijf.

OnePlus 8T
OnePlus 8T-render (Afbeelding: OnLeaks)

OnePlus 8T met twee accu’s

De informatie hierboven is natuurlijk alles behalve bevestigd, maar het is wel op z’n minst een interessante teaser te noemen. Ook omdat die verpakt wordt als een soort laadscherm voor de pagina waar je op zit.

OnePlus heeft eerder deze maand al wel informatie bevestigd over de OnePlus 8T 5G. Zo krijgt het toestel een plat scherm met een verversingssnelheid van 120 Hertz. Het is een oled-scherm van 6,5 inch. De maximale helderheid is naar verluid 1100 nits, wat een behoorlijke helderheid oplevert. Ook moet er een screen-to-body-ratio van 91,9 procent zijn. Dat is niet eerder zo hoog geweest op een OnePlus-smartphone.

Daarnaast wordt er ook flink gespeculeerd over het toestel. Zo moet het onder de motorkap een Qualcomm Snapdragon 865 Plus krijgen, evenals 8 tot 12 GB aan werkgeheugen en 128 tot 256 GB aan interne opslagruimte. Ook moet er meteen OxygenOS 11 aanwezig zijn, dat gebaseerd is op Android 11.

Reageer op artikel:
OnePlus 8T lijkt op te laden met een gigantisch vermogen: snelste tot nu toe?
Sluiten