De OnePlus 8T laat nog op zich wachten, de wallpapers niet

Een tijdje geleden werd bekend dat de OnePlus 8T op 14 oktober 2020 het daglicht ziet. De smartphone van het Chinese bedrijf laat dus nog even op zich wachten, maar dat geldt niet voor de nieuwe wallpapers.

Een gebruiker van het XDA Forum heeft een nieuwe versie van de OnePlus Wallpapers applicatie online gezet. Een versie die voorzien is van de achtergronden van de nieuwe OnePlus 8T.

OnePlus 8T wallpapers laten niet op zich wachten

Er is een kleine kans aanwezig dat het gaat om achtergronden die voor ieder OnePlus-toestel nieuw zijn. Maar over het algemeen lijkt het erop dat dit de achtergronden worden van de OnePlus 8T. Die conclusie wordt getrokken, nadat codenaam Kebab gevonden werd in de metadata. Voor de mensen die dit de afgelopen tijd gemist hebben: kebab is de codenaam voor de nieuwe smartphone van OnePlus.

De wallpapers zijn nu dus al te downloaden. Dat doe je door deze link te volgen en de achtergronden, in de gedeelde map van XDA Developers, binnen te halen.

Zoals je ziet zien de achtergronden er iets kleurrijker en speelser uit dan voorheen. Zo is het verschil met de OnePlus 8 aanzienlijk aanwezig. Dat verhaal sluit ook aan op het feit dat OxygenOS 11, het besturingssysteem van de OnePlus 8T, ook een stuk speelers en kleurrijker lijkt te zijn. Dat werd kort geleden bekendgemaakt door het bedrijf zelf.

OnePlus 8T
De verpakking van de smartphone (Afbeelding: OnePlus)

Wat heeft de smartphone te bieden?

De OnePlus 8T ziet pas volgende week woensdag het daglicht, maar dat wil niet zeggen dat er nog niet bekend is over de smartphone. Naast vele geruchten en lekken heeft OnePlus zelf, zoals altijd, ook informatie naar buiten gebracht. Zo laat het Chinese bedrijf onder andere weten dat de OnePlus 8T voorzien is van een scherm met een verversingssnelheid van 120Hz. Een functionaliteit die inmiddels niet meer weg te denken is uit de smartphone-wereld. Daarnaast moet de batterij opgeladen worden met een vermogen van 65W en zit er een ultra-wide lens in de selfiecamera verwerkt.

Wanneer jij ermee aan de slag kan, wat de smartphone kost en welke specificaties er nog meer in de OnePlus 8T zitten, dat weet je volgende week!

Reageer op artikel:
De OnePlus 8T laat nog op zich wachten, de wallpapers niet
Sluiten