OnePlus 9 duikt op in gelekte beelden: zo ziet de smartphone er waarschijnlijk uit

Dat de OnePlus 9 volgend jaar verschijnt is iets dat zo goed als zeker is. Naast het feit dat dit aansluit op het schema wat OnePlus al jaren aanhoudt wijst de informatie, dankzij geruchten en lekken, daar ook naar. Alleen hadden we nog geen idee hoe de smartphone er daadwerkelijk uit zou komen te zien.

Dankzij een aantal gelekte foto’s op het internet is daar overigens wel verandering in gekomen. Zo ziet de aankomende OnePlus 9 5G er hoogstwaarschijnlijk uit!

OnePlus 9 5G foto’s lekken uit

We weten natuurlijk niet of de onderstaande beelden legitiem zijn, maar mocht dat wel het geval zijn dan heeft de OnePlus 9 nu al het daglicht gezien. PhoneArena komt, dankzij een anonieme bron, met beelden van iedere kant van de smartphone. Zo krijgen we dus een heel goed beeld van wat het ontwerp van de OnePlus 9, die volgend jaar verschijnt, precies te bieden heeft.

OnePlus 9
Voorkant van de smartphone (Afbeelding: PhoneArena)

Wat betreft de voorkant van de OnePlus 9 moet ik eerlijk bekennen dat ik niet heel veel opvallends zie. Het beeldscherm is wederom voorzien van een hole-punch notch en beschikt over uiterst dunne schermranden. Door de foto’s krijg ik ook sterk het idee dat het gaat om een plat scherm. De randen zijn dus niet gebogen. Maar het wordt pas echt interessant wanneer de smartphone omgedraaid wordt.

De OnePlus 9 beschikt over dual-camerasysteem dat qua stijl wel heel erg veranderd is ten opzichte van het vorige model. Het gaat om een camerablok met twee hele grote lezen erop. Daarnaast is de tekst Ultrashot te zien op dat blok. Op dit moment is nog niet duidelijk of dit ook daadwerkelijk op het definitieve model te vinden is.

OnePlus 9
Camerasysteem van de smartphone (Afbeelding: PhoneArena)

Klopt het wel?

De vraag bij dit soort foto’s is natuurlijk of de boel klopt of niet. Zo zou het best logisch zijn dat mensen aan de echtheid van de foto’s twijfelen door het aparte logo dat op de achterkant te zien is. Maar dat is iets dat bedrijven vaker doen. OnePlus kiest er bijvoorbeeld voor om een apart logo op de achterkant te gebruiken op zijn prototypes. Hierdoor zijn deze, in dit geval, te onderscheiden met de daadwerkelijke OnePlus 9 toestellen.

Wanneer een anonieme bron je foto’s toestuurt van een bepaald toestel, dan zijn er twee dingen mogelijk. De bron komt met daadwerkelijke beelden van een bepaald product of neemt je in de maling. Wat dat betreft moeten we dit nieuws met een korreltje zout nemen, maar volgens de mensen van PhoneArena hebben we te maken met the real deal. Dat is ook wat de betrouwbare bronnen van het bedrijf en leaker Max Jambor laten weten.

Reageer op artikel:
OnePlus 9 duikt op in gelekte beelden: zo ziet de smartphone er waarschijnlijk uit
Sluiten